Hava Durumu

“Köyümün Renkleri”nde kazananlar belli oldu

Aktaş Eğitim Vakfı’nın Orhaneli İlçesi’ndeki köylerde yaşayan çocukların ve gençlerin, fotoğraf çekimiyle ilgili yeteneklerinin geliştirilmesi amacıyla düzenlediği ve köylerindeki renkleri, kendi hayal dünyaları çerçevesinde fotoğraf karesine sığdırmalarına olanak sunan fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2016 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2016 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
“Köyümün Renkleri”nde  kazananlar belli oldu

Aktaş Eğitim Vakfı tarafından, 06 Temmuz 2015 tarihinde Orhaneli Belediyesi ve Orhaneli Kent Konseyi işbirliği çerçevesinde başlatılan ve 12-17 yaş aralığındaki katılımcıların oluşturduğu fotoğraf yarışmasına ilgi yoğun olurken, tüm dağ ilçelerinde yaygınlaştırılarak geleneksel hale getirilmesi hedeflenen yarışma “Köyümün Renkleri“ temasıyla düzenlendi.

 “PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK”

 Programda katılımcılara seslenen Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş’ta, vakıf olarak eğitime ve sosyal faaliyetlere katkı sunmak amacıyla birçok projeyi hayata geçirdiklerini anımsatarak, “Aktaş Eğitim Jestbahis Vakfı olarak bugüne kadar çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Bu projelerimiz arasında da gençlere yönelik oluşturduğumuz bu fotoğraf yarışması önemli bir yer tutuyor. Bu tür projelerimiz ilerleyen süreçlerde de artarak devam edecek” dedi.

 Konuşmaların ardından, yarışmada ödül almaya hak kazanan ilk 5 sıradaki fotoğraf sahipleri, ödüllerini protokol üyelerinin elinden alırken; 1’incilik ödülünü Kağan Baysal, 2’ncilik ödülünü İsmail Arman, 3’üncülük ödülünü ise Arif Mıngın isimli öğrenciler kazandı. Yarışmada ayrıca, Aktaş Eğitim Vakfı Mansiyon Ödülü ve Aktaş Eğitim Vakfı Özel Ödülü kategorilerinde de ödüllendirmeler yapıldı.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.