Hava Durumu

KRALİÇE MERVE AKKANAT'TAN YUNANİSTAN'A OSMANLI TOKADI

Geçtiğimiz hafta İstanbul'da yapılan Top Model Of Turkey yarışmasında birinci olan çiçeği burnunda top model- manken Merve Akkanat, ülkemize karşı tutumundan dolayı Yunanistan’dan aldığı mankenlik ve modellik teklifini reddetti.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2018 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
KRALİÇE MERVE AKKANAT'TAN YUNANİSTAN'A OSMANLI TOKADI
 Top Model Of Turkey yarışmasında birinci olduğu için mutlu olduğunu belirten Tarkan Acar Ajans mankeni  Merve Akkanat, “Türkiye’nin seçkin isimlerinden oluşan jüri karşısında kraliçe seçilmekten dolayı çok mutluyum. Top Model Of World yarışmasında Türkiye’yi temsil edeceğimden dolayı gururluyum. Önümüzdeki süreçte bir oyunculuk ya da sunuculuk kesinlikle düşünmüyorum. Şuanda istediğim ve hedeflediğim yerde olduğum için bu tarz şeylere ihtiyaç duymuyorum. Sadece modellik ve mankenlik kariyerimi devam ettireceğim” dedi.

 

YUNANİSTAN HADDİNİ BİLMELİ

Önümüzdeki yıl içerisinde yurt içi ve yurt dışı bir çok projede yer alacağını ifade eden güzel manken, “Özellikle Dubai, Fransa, İspanya ve İtalya’dan gelen teklifleri değerlendirdim. Bunun yanı sıra Yunanistan’da 30 Mart’ta yapılacak Atina Moda Haftası’ndan teklif almıştım. Fakat son zamanlarda Yunanistan’ın ülkemize karşı tutumlarından dolayı bu teklifi reddettim. Yunanistan haddini bilmeli. Çünkü biz Osmanlı torunlarıyız. Mazluma zeytin dalı uzatmasını da biliriz, hakedene Osmanlı tokadını vurmasını da biliriz” şeklinde konuştu.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.