Hava Durumu

KSİAD Ailesi iftar sofrasında buluştu

Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği (KSİAD), geleneksel iftarını Crowne Plaza’da gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
KSİAD Ailesi iftar sofrasında buluştu
 İftar programına, KSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra Kayapa Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrika sahipleri ve yöneticileri aileleriyle katıldı. İftar sonrasında konuşan KSİAD Başkanı Yalçın Toy, “Ramazan’ın kendisine özgü hoşgörüsü ile birlik ve beraberlik ortamının sürekli olması en büyük dileğimizdir. Çünkü bu günlerdeki en büyük üzüntümüz ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik saldırılar ve vatan evlatlarının kayıplarıdır. Bu vesile ile bu güzel vatan için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. 2002 yılında, bundan 14 yıl önce kurulan Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneğimiz, Kayapa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrikaları çatısı altında toplayan, birlik ve beraberliğimizi sağlayan önemli bir kurumumuzdur. Mübarek Ramazan ayının hepimize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

KSİAD’ın kuruluş hedeflerinden birinin de bölgeye OSB statüsü kazandırmak olduğunu söyleyen Toy, “Bugün itibariyle bölgemizde faal fabrikalara ilave olarak 35 yeni fabrika inşaatı devam etmektedir. Bu da bölgemize olan ilginin her geçen gün arttığının en önemli göstergesidir ve bunun sebebi elbette Bursa’nın ilk Islah OSB’si olmamız, OSB olma yolundaki kararlılığımızdır” dedi.

DURAN: “ISLAH SÜRECİNDE OLAN OSB’LER İÇİN CİDDİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ”

Başkan Toy’un ardından söz alan Kayapa Islah OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran da şunları dile getirdi: “Birlik beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın en üst düzeyde yaşandığı böylesine güzel bir Ramazan günü birlikte olmamıza vesile olan KSİAD’ın değerli başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. BTSO olarak yönetime gelirken 2023 hedefleri doğrultusunda Bursa’da 75 milyar dolar ihracat hedefi koyduk. Bu hedefe ulaşmak anlamında çok yoğun çalışma içerisindeyiz. Bu hedefe ulaşmanın en önemli adımının özellikle sanayicinin ileri teknolojiyle tanışması ve alt yapının ihtiyaçlarının karşılanması ve sorunların giderilmesiyle mümkün olacaktır. Islah sürecinde olan organize sanayi bölgelerinin dönüştürülmesi ile ilgili ciddi çalışma içerisindeyiz ve bunların başında da ilk olarak Kayapa Organize Sanayi Bölgesi gelmektedir. ” 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.