Hava Durumu

LR ailesi iftarda buluştu (özel haber)

Hizmet sektöründe emin adımlarla ilerleyen LR Bursa Team, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programında, tüm ekip çalışanlarıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
LR ailesi iftarda buluştu (özel haber)

Bursa Setbaşı Devlet Su İşleri Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına, Lr Bursa Tieam ekip lideri Rezzan Hakyemezler'in yanı sıra, Türkiye lideri Gülperi Evsine, Org. Lider Zeynep Saral Pehlivan ve eşi Ersan Pehlivan ve ekip arkadaşları katıldı.

VATANDAŞIN HAYATINA DEĞER KATIYORLAR

Bursa'da her geçen gün hızla büyüyen, Network Lr ile adını duyuran şirketin Bursa temsilcisi Rezzan Hakyemezler iftardan sonra Gazetemize yaptığı açıklamada, "Lr Healty Beouty bir doğrudan satış derneği üyesi olup, şeffaf pazarlama planı ile ve kaliteli güvenilir ürünleri ile herkesin hayatına değer katmakta, Netulourk bir ev hanımının yapabileceği kadar basit veya bir Bakanın yapabileceği kadar saygın bir iştir.” dedi.

İŞİMİZ İNSANLARIN HAYATINA DOKUNMAK

Lr kesinlikle bir bavul ticareti ve kapı kapı satış işi değildir. Bizim işimiz insanların hayatlarına dokunarak bir B Planı sunmak. Kaliteli güvenilir ürün kullanırken ek gelir imkanına sahipler. Lr ürünleri tamamen doğal kişisel bakım ürünleridir. Ve A dan Z ye her evde olması gereken tamamen dermatest, Fresenius institut Aloe Vera Konseyi onaylı ürünlerdir” açıklamasında bulundu.

Dev kadro, başladığı günden bu yana toplam,4 bin 200 kişilik bir ekip ile Lr olarak Bursa'ya adını duyurdu.

Haber: Osman ÇETİN


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.