Hava Durumu

Modacruz kadınlara ceplerinden para çıkmadan alışveriş yapmayı öğretiyor

Modacruz’un popüler gardırop sahibelerinden Hande Obuz, marka ile tanışma hikayesini anlattı. Obuz, gardırobundaki kıyafetleri Modacruz’da nakde çevirmeye başladıktan sadece bir hafta sonra ne zamandır istediği çantayı hiçbir ek bir masraf yapmadan alabilmiş. Sonrasında Modacruz kadınlarının beğenilerini takip ederek dolabını genişletmiş. Hatta arkadaşlarına yardım ederek, onların kıyafetlerini de Modacruz’daki dolabına koymuş. Obuz, bir yıllık tecrübesi sonunda alışveriş alışkanlıklarının ve modaya bakışının tamamen değiştiğini belirtiyor ve ekliyor: “Çok şık marka parçalara daha uygun fiyatlarla ulaşabilir, para harcamadan alışveriş yapmanın keyfine Modacruz’da varabilirsiniz.”

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Modacruz kadınlara ceplerinden para çıkmadan alışveriş yapmayı öğretiyor
 Türkiye’nin en büyük moda odaklı pazaryeri platformu Modacruz, binlerce kadının hayatını değiştiriyor. Hande Obuz onlardan yalnızca biri. 1986 doğumlu bir moda tutkunu olan Obuz, küçüklüğünden beri gardırobunda yer kalmayacak kadar alışveriş yaptığını, hatta bazılarını giyme ihtimali bile olmayacağından eve getirdikten sonra pişman olduğunu söylüyor. Ta ki bir yıl önce Modacruz’la tanışana kadar.

Cebinden para çıkmadan alışveriş

Obuz, 7-8 sene boyunca dolapta öylesine duran kıyafetlerini satarak bir hafta içinde hayalindeki çantayı alacak parayı kazandığını söylüyor: “Mevsim dönümlerinde dolap temizliği yapıp kullanmadığım kıyafetlerimi ihtiyaç sahiplerine ulaştırırdım. Ancak vermeye kıyamadığım, bazı ürünlerim de vardı. Sonra Modacruz’la tanıştım. Gardırobumu oluşturduktan bir hafta sonra ne zamandır istediğim çantayı Modacruz’da sattığım kıyafetler sayesinde aldım. Böylece ilk kez cebimden para çıkmadan alışveriş yapmış oldum.”

Hande Obuz, Modacruz’daki müşteri deneyiminin hayli yüksek olduğunu, ürünlerinin kendi gibi başkaları tarafından da beğenildiğini görmüş: “Her gün en az 2-3 ürünüm gidiyordu. Bu iş çok hoşuma gitti ve giderek ciddiye almaya başladım. Sitedeki üyelerin beğenilerini öğrenebilmek için kullanıcıların hangi markalara düşkün olduğunu araştırıyor, sanal gardırobumu ona göre düzenliyordum. Böylece dolabımın popülaritesi arttı ve Modacruz kadınları içinde sıkça takip edilir hale geldim.”

“Modacruz hayatımı değiştirdi”

Obuz, arkadaşlarının isteğini de kırmamış ve onların özenerek aldıkları kıyafetlerin de yüzbinlerce Modacruz kadını ile buluşması için yardım etmiş. O şimdi gerçek bir Modacruz kadını: “Modacruz’da sadece şık ve marka kıyafetleri daha uygun fiyatlarla almıyorsunuz, burada büyük bir keyfi de paylaşıyorsunuz. Modacruz sayesinde daha hesaplı şekilde de çok şık olabileceğimi, kadınlar olarak gardırobumuzdakileri paylaşarak trendleri yakalayabileceğimizi öğrendim. Modacruz alışveriş alışkanlıklarımı ve modaya bakışımı tamamen değiştirdi”.

Modacruz hakkında

Modacruz bünyesindeki 1000’i aşkın marka ve on binlerce ürünü içeren envanteri ile Türkiye’nin en büyük moda odaklı online pazar yeri platformu olarak öne çıkıyor. ‘Türkiye’nin en büyük gardırobu’ sloganı ile 2014 yılında yola çıkan site, bugün ayda 5 milyon kez ziyaret ediliyor. Kullanıcılarının prestijli ve güvenli bir platformda, kazançlı ve keyifli biçimde alışveriş yapmasını sağlıyor. Ücretsiz olarak üye olunabilen sitede kullanıcılar giymediği kıyafetlerini diğer modaseverlerle buluşturarak gelir elde edebiliyor veya dilediği orijinal marka ürünleri kolayca satın alabiliyor. Bu şekilde marka, kadınlar arasında paylaşım ekonomisini de destekliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.