Hava Durumu

Mühendislerden resim sergisi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi Nilüfer Ana Sanat Grubu’nun düzenlediği Yağlı Boya Karma Sergisi ve Resim Atölyesi açılışı BAOB Oditoryum Fuaye alanında gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Mühendislerden resim sergisi

Yağlı Boya Karma Sergisi açılışında konuşma yapan MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart, Nilüfer Ana Sanat Grubu’na çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ülke olarak sıkıntılı günler yaşandığını belirten Mart, ‘’Bu sıkıntılı günlerin güzelliklerle dönüşeceğini umut ediyoruz ve mücadelemiz de daha güzel günler için’’ dedi. Bu güzelliklerden bir tanesi de Aresbet açılışını yaptığımız karma resim sergisi olduğunu belirten Mart, önümüzdeki dönemlerde de sanat ve kültür alanında çalışmaların devam edeceğini söyledi.

101. yıldönümünde, Çanakkale Zaferi'ni kutlayan Mart, ‘’Bu Destanı yazanları, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi sevgi, saygı ve şükranla anıyoruz’’ dedi.

Sergide çalışmaları bulunan, Neşe Demiröz, Gülhan Güldalı Arslan, Elif Can, Fulya Bilgiç, Sevtap Sivri, Canan Koç, Zerrin Taysever, Zühre Hapçı, Belma Yalçın, Müesser Altınbaş’a çalışmalarından dolayı MMO Bursa Şubesi tarafından teşekkür belgesi verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.