Hava Durumu

Müşteri olarak gitti, meşhur oldu (Bedia BARAK)

Hülya Poyraz isminde ki genç kız müzik dinlemek için gittiği Bursa'daki Aile Çay Evi ve Havuzlu Bahçe isimli kafede kendine uzatılan mikrofonu geri çevirmeyince yaptığı yorum sonucu gelen teklifleri değerlendirdi ve şimdi Bursa'nın en çok dinlenen sanatçıları arasında yerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2017 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2017 19:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Müşteri olarak gitti, meşhur oldu (Bedia BARAK)

Hülya Poyraz, "8 yıldır sanat dünyasının içerisindeyim. Yorumcu ve ses sanatçısıyım. 8 yıldır sadece Havuzlu Cafe'de sahne alıyorum. Çok nadir olarak ekstralara gidiyorum. Ben sanata bu adreste başladım. Başka bir yerde çalışmayı hiç düşünmedim. Bu adresin benim için ayrı bir özelliği var. Buraya müzik dinlemek, çay içmek için misafir olarak geliyordum. Bir gün bana mikrofon uzattılar bende söyledim. Sonra bu devam etti ve kendimi sahnede buldum. Açıkçası sesimin bu kadar güzel olduğunun, bu kadar yetenekli olduğumu ve bu işi bu kadar seveceğimi bilmiyordum. O günden bugüne bu iş mesleğim oldu ve işimi severek yapıyorum" dedi.

" 2.ALBÜM ÇALIŞMASINA BAŞLADI"

"Mutlu musun?" isimli albümünün ardından ikinci albüm çalışmasına hız veren sanatçı Hülya Poyraz, klip çalışmaları ve albüm çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Poyraz, "Beste yapmıyorum. Hiçbir eğitim almadım. Tamamen amatör olarak başladım.  Sadece yorumcuyum. Albüm çalışmalarım devam edecek. İkinci  albüm çalışmam yazın bitiyor. Çok büyük hedeflerim yok. Belirli bir dinleyici kitlemin olması bana yeter. Çünkü alkollü mekanlarda asla sahne almıyorum. Beni sevenler, dinlemek isteyenler her şekilde geliyor. Bu beni çok mutlu ediyor. Aile ortamlarında müzik yapmak daha güzel. Bu mekanı tercih etmemdeki en önemli unsur bu. Çok güzel, temiz ve ailece insanların huzur içinde gelebileceği Bursa'nın gözde mekanlarından. Burada devam etmeyi  düşünüyorum.  Hafta içi her gün buradayım Bursalıları beklerim. Sizlere de teşekkür ederim.

"BURSA'DA NEZİH BİR YER YARATTIK"

Havuzlu aile çay bahçesi işletmecisi Levent Umur ise 2000 yılından beri Bursa'da bu işletmeyi işlettiklerini ve Bursa'da nezih bir ortam yaratmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Umur, "2000 yılından beri ortaklarımla Havuzlu aile çay bahçesi işletiyoruz. Hem açık hem de kapalı alanımız var. Haftanın her günü canlı müziğimiz var. Kadrolu sanatçımız Hülya Poyraz'ın dışında ünlü isimleri de Bursalılarımızla buluşturuyoruz. Alkolsüz mekan olduğu için aileler gönül rahatlığıyla gelebiliyor. Bizim diğer yerden farkımız hem konumumuz hem alkolsüz olması hem de ünlü sanatçıları alkolsüz mekanımızda çıkarıyor olmamız. 200 kişi açık alan kapasitemiz, 150 kişi kapalı alan kapasitemiz var. Nişan, kına, doğum günü, kutlamalar gibi organizasyonlara da hizmet veriyoruz. Mekanımızda, Hülya Poyraz, Nazlı Nazlı, Popstar Çiğdem, Kazım Günbaşa, Sadi Söylemez, Oktay gibi birçok sanatçıyla çalışıyoruz. Yerel sanatçılarımız her zaman gelir sahne alır. İsim yapmış sanatçılarımızı da konuk ediyoruz. Yaptığımız işi severek yapıyoruz" şeklinde konuştu.

 

HABER: BEDİA BARAK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.