Hava Durumu

ÖĞRENCİLER İÇİN PİYANO BAĞIŞLADILAR

Lions 118-K Yönetim Çevresi’nin köklü kulüplerinden Kükürtlü Lions Kulübü, Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yurdu’nda kalan kız öğrenciler için piyano armağan ederken ÇEK Özel 3 Mart İlkokulu’nun ÇEKMECE projesi için de kitap bağışında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ÖĞRENCİLER İÇİN PİYANO BAĞIŞLADILAR
 Kükürtlü Lions Kulübü’nden ÇEK Yurdu’nda kalan öğrencilere müzik desteği geldi.  Kulüp üyeleri, ÇEK Yurdu’nda kalan kız öğrencilerin talebi doğrultusunda yurtta kalan öğrenciler için piyano bağışında bulundu. Ayrıca Forte-Yamaha Müzik Okulu da eğitim dönemi boyunca yurtta kalan öğrencilere piyano dersi verileceği bildirildi. Kükürtlü Lions aynı zamanda ÇEK Özel 3 Mart İlkokulu’nu ÇEKMECE (Çağdaş Eğitim Kooperatifi imece) projesine de kitap bağışında bulunarak yüzleri güldürdü.

“ÇEK’TE YURTLARINDA KALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş, ÇEK Yurt personeline özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Kulüp olarak dönem boyunca ÇEK’te öğrenim gören öğrencilerin yanında olduklarını vurgulayan Korgavuş, "ÇEK yurdunda kalan kızlarımız, onlarla anne şefkatiyle ilgilenen yurt personeline sahip olduğu için çok şanslılar. Burada onların çok yönlü yetişebilmesi için herkes elinden geleni yapıyor. Biz de Kükürlü Lions Kulübü olarak çağdaş, vizyon sahibi eğitimli bireylerin yetişebilmesi için her zaman taşın altına elimizi koymaya hazırız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.