Hava Durumu

Özel alanlara özel tasarım Zeki Sarı Innovation’da

Kaliteyi uygun fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunan Rapsodi Mobilya Zeki Sarı Innovation, ev dekorasyonu ve oturma grubu konseptleriyle ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Özel alanlara özel tasarım Zeki Sarı Innovation’da
 Rapsodi Mobilya Bursa Bölge Bayilik ağını günden güne genişleten Zeki Sarı Innovation, mağazalarında uyguladığı farklı showroom konseptiyle sektöre yeni bir soluk kazandırırken, Yalova yolundaki merkez şubesi ile İzmir yolu şubesine, Mudanya yolunda yeni bir şube daha açarak büyüme yolunda emin adımlarla ilerliyor.
1998 yılında satış danışmanı olarak başladığı mobilya sektöründe, muhasebe ve mağaza müdürlüğü görevlerini yürüten Zeki Sarı, 5 yıl önce devraldığı Rapsodi Mobilya Bursa bayiliğindeki ticari başarısını sektöre kazandırdığı farklı konsept ve uygulamalarıyla sürdürüyor.
Mobilya sektörünün mutfağından gelerek tüm aşamalarında çalışan ve başarısını şubeler açarak sürdüren Rapsodi Mobilya Bursa Bölge Bayii sahibi Zeki Sarı, Zeki Sarı Innovation markasıyla bugün 1000’er m2’lik üç satış mağazası ve 25 personeliyle sektöre hizmet veriyor.
Bu arada mağazalarında aksesuarlarla tamamlanan farklı konseptteki teşhir reyonlarının dizaynını Zeki Sarı kendisi yapıyor. Zeki Sarı Innovation mağazaları, showroomlarındaki farklı konsept ile müşterilerinin özel ilgisiyle karşılaşırken, rakip firmalardan ve şehir dışından gelen ziyaretçileri tarafından da ilgiyle karşılanıyor.
ÖZEL TASARIM ÜRÜNLER
Rapsodi Zeki Sarı Innovation markasını yaratarak sektörde önemli bir yer edinen Rapsodi Mobilya Bursa Bölge Bayii sahibi Zeki Sarı, pazarlamasını yaptıkları ürünlerin büyük çoğunluğunun Rapsodi Mobilya merkezinden sipariş üzerine geldiğini, bunun yanı sıra mağazalarında sundukları birçok özel tasarım ürünün de kendi tasarımı olduğunu ve kendi atölyelerinde üretiminin gerçekleştirildiğini ifade etti.
Sarı, müşterilerinin yaşam alanlarına ve evlerine kendi ürünlerinin yanı sıra özel tasarımlar da yaptıklarını belirterek, ‘’Müşterilerimizin istedikleri ürünler bazen yaşam alanlarına uygun konsept ve ölçülerde olmayabiliyor. Atölyemizde istenilen ölçü ve ebatta uygulamalar da yapıyoruz. Bununla birlikte mağazalarımızda ürün gamı olarak ev mobilyası adına her şey var. Yatak odaları, yemek odaları, salon koltuk takımları, oturma grupları, genç odaları, yatak ve baza grupları, sehpa ve aksesuar grupları ve duvar ünitelerini müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz’’ dedi.
GENİŞ SATIŞ AĞI
Zeki Sarı innovation olarak geniş bir satış ağına sahip olduklarını dile getiren Zeki Sarı, Bursa ve tüm Marmara bölgesi dışında birçok ile de ürün gönderdiklerini belirtti. Sarı, ‘’Türkiye’nin birçok ilinden müşterilerimiz var. Uzak illere cüzi bir nakliye bedeli karşılığı servis yapıyoruz. Örneğin bir aileye ürün vermişiz, çocukları büyümüş, evlenip Ankara’ya yerleşecekler.
Ankara’da Rapsodi bayisi olmasına rağmen bizden alışveriş yaptılar. Biz de ürünü gönderdik’’ dedi. Bu arada sektörde personel sıkıntısı yaşandığını da ifade eden Zeki Sarı şunları söyledi: ‘’Yetişmiş eleman sayısı çok az. Elemanlar bir süre sonra işi bırakabiliyor. Yeni bir elemanı da kendi kurum kültürümüze göre yetiştiriyoruz, eğitiyoruz.’’
Mobilyanın da modasının olduğunu, ancak her zaman mobilya alınabildiğini sözlerine ekleyen Zeki Sarı, ‘’Mobilya sektöründe benim için sezon yok. Bizim için sezon 12 aydır. Gezici dediğimiz, fikir almak için dolaşan birçok kişiye ürün satmışızdır. Bu kurum kültürü, müşteriye güven verme ile ilgili bir durum. Evlenecek, evini yenilemek için gezip görmeye gelen insanlara bile aylar öncesinden siparişini alarak satış yapabiliyoruz. Temmuz, ağustos ayında evleneceklere kasım ayından siparişlerini alarak mobilya verebiliyoruz. Zamanı gelince de evine götürüp kuruyoruz, teslimatı yapıyoruz’’ dedi.
EN ÇOK SATIŞ YAPAN BAYİ
Çek ve senetle satış yapmadıklarını, kredi kartı veya nakit olarak çalıştıklarının altını çizen Sarı, bu uygulamayla Bursa’da ilk firma olduklarını belirterek, ciro ve satış bazında Türkiye çapında 4 yıldır en çok satış yapan bayi olduklarını söyledi.
Zeki Sarı Innovation olarak, müşterilerine her zaman doğru ürünü satma prensibini uyguladıklarını, kullanılmayacak veya fazlalık olarak kalacak ürünü satmak istemediklerini belirten Zeki Sarı, ‘’Bizim kurum kültürümüzde sadece satış yapmış olmak yok. 18 yıllık tecrübemizle, ilk defa ürün alan veya ikinci, üçüncü kez evine mobilya alan müşterilerimiz var, onların doğru ve kullanabilecekleri ürünü almasını sağlamaya çalışıyoruz. Yanlış yönlendirmeler olabiliyor. Bilhassa yeni evleneceklerin, ailelerinin veya yakınlarının etkisi altında kalmadan, kendilerinin seçim yapması, ürünü kendilerinin beğenmesi daha doğru olur. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Müşterilerimizin mağazalarımızdan mutlu ayrılması, bizi de mutlu ediyor’’ ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.