Hava Durumu

(özel haber) SÜPERBİ DJ: “MELEK SU”

Medya alanında emin adımlarla ilerleyen ve başarılı işlere imzasını atan, Bursa’da adını Su Perisi olarak adını duyuran, Melek Su ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Şuan da Süperbi radyoda dj’lik yapmakta olan Su, Melek İle Su Perisi Programı Yapımcı ve Sunucusu, Organizatör, Solist… ve daha fazlası... Kısacası onun elinden her iş geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2017 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2017 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
(özel haber) SÜPERBİ DJ: “MELEK SU”

OSMAN ÇETİN ÖZEL HABERİ...


-Melek Hanım Hoş geldiniz…

+Memnun oldum

- Benim davetime katıldığınız için çok teşekkür ederim

+Ben Teşekkür ederim bu fırsatı verdiğiniz için.

-Şimdi Melek  Hanım, kendinizden bahseder misiniz?

+Kendimden bahsedeyim, Superbi Radyo, internet radyosu dj likten sahneye geçiş yaptık. Biliyorsunuz Ördekli Kültür merkezinde güzel bir klip çalışmamız oldu.Yıllardır radyo dj'liği,Programcı,organizatörlük, Bayanlar Matinesi ile 8 yıldır Bursa da Su Perisi olarak adımızı duyurduk.Paylaşıma girerek dostluk. kardeşlik içinde güzel bir kitle edindik.Her şeyden önce insanları kazandık.Güzel bir sevgi kazandık

Klip çalışmamızda Ördekli Kültür Merkezin de oldu. "Dumanlı Dağlar" Bayram Şenpınar üstadımıza ait güzel bir eser ,buradan selamlarımızı da iletelim üstadımıza.  Bana ağabeylik yaptı sağ olsun.3 Şarkı verdi.4 şarkı promosyon 1 klip olarak sanat camiasına girişimizi yaptık.Ama sanat camiamıza girişimizi Baba Vasiyeti  olarak gerçekleştirdik. Benim bir hayalimdi…Babamla , Rahmetli babacığım mekanı cennet olsun .Babamın isteği beni sahnede görmekti.Kanser hastasıydı babam Şükrü Serter , mekanı cennet olsun.

2 meleğimde rahmetli oldu.Ona o dönemde o zorlu süreçte sevdiği şarkıları okurdum.Ve beni sahnede görmek istedi , olmadı başaramadık. Rahmetli olduktan sonrada mücadelemi o yönde verdim inancımı hiç kaybetmedim.İnşallah bir yerlerden hissediyordur.2 meleğim beni onun haklı gururunu yaşıyorum şu anda.Bundan sonrası da rabbim inşallah hayırlı kılarsa Sanat camiasına da girdik.Bundan sonrası rabbimin takdiri.Her şey güzel olsun iyi olsun inşallah.Bu süreçte tabi ki çok emek verdim.Tek başıma çok mücadele verdim. Bu süreçte bütün gönül dostlarıma , dinleyenlerime ve değerli birbirinden değerli firmalarıma da sizin aracılığınızla çok teşekkür ediyorum.Manevi desteklerini,inançlarını hiç kaybetmediler.Ben inandım ama ,onlarda bana inandılar.Bu kadar başardık , Bundan sonrasında daha güzel başarılara inşallah hep birlikte imza atarız.Diliyorum Size de çok teşekkür ediyorum bu güzel röportaj için.

- Melek Hanım, Albüm çalışmalarından bahseder misiniz? Albüm çalışmaları nasıl gidiyor ve birde yeni bir albüm var mı?

+Yeni bir albüm şu an yok.Daha yeni bebeyiz. Geçen hafta cuma akşamı Klip galamızı yaptık.Bunu yaptık bundan sonrasında çalışmalarımız olacak . Bunu da zaten Baba Vasiyeti olarak çıkarttık.Bundan sonrasında  albüm çalışmamız olacak. Güzel bir çalışma olacak.Bestelerimiz , bestekarlarımız var.Şarkılarımız var.Hazırda çalışmalarımız olacak yeni bir klibimiz olacak . "Tut Elimi" şarkısını klip gecemde söyledim , çok sevildi.Buradan üstadıma da çok teşekkür ediyorum.Oda bana ağabeylik  yaptı.Beste Hasan Düzen'e ait Tut Elimi , oda güzel bir eser. 2. Klibimi ona çekmeyi düşünüyorum. İnşallah oda güzel olacak diye düşünüyoruz.

-Sanat camiasından örnek aldığınız isimler kimler?

+Çok sanatçı şarkılarını okudum. Bayram Şenpınar. Tabi bu süreçte Çok sanatçı desteği aldım. Tüdanya gibi ,Ersan Tekin gibi güzel sanatçılardan da destek aldık. İstanbul Camiası destekte. Radyo dj’ liğimden dolayı da arkadaşlığımız olduğu için , onlarında desteğini görmek beni çok memnun ediyor inanın.

-Şimdi Melek Hanım, sizi toplum yararına düzenlenen geceler de görüyoruz. Bu dernekler le olan ilgi alakanızdan bahseder misiniz?

+Şimdi bu yola girdiğimde ,  iyiye ve güzele adadım kendimi.İyi olan güzel olan paylaşım olan her şeye varım dedim. Camia beni öyle tanıdığı için Bütün sosyal projelerde yer alacağım bundan sonra. Sanatçı kimliğimle de yer alacağım. Radyo dj'liğimle de , elimden gelen ne varsa yapmaya gayret göstereceğim katılımlarım devam ediyor. Ve bu yapmış olduğum promosyon albümde 1000 adet olarak çıktı, bunun 500 adedi, Sosyal projede kullanılacak İnşallah değerli firmalarımda destek çıkacak , onunda güzel bir haberini

yapacağız inşallah sizlerle. 500 adedini şuan bilmiyorum ama , benim babam kanserdi Hastaneler de çok çaresizlik yaşayan insanları tanıdım.Çok ta yardımcı oldum kendi adıma

O anlamda da çaresizliği yaşayan bir insan olarak , çaresizliği yaşayan insanlarımızın olduğunu düşünüyorum. O anlamda da teklifler gelirse  değerlendireceğim, Sosyal projelerde

kullanacağım 500 adet promosyon albümü firmalarımın desteği olursa güzel bir organizasyonla satılırsa onun geliri projede yer alacak. Hastaneler de çaresiz hastalarımıza ve şiddet gören bayanlara , annelerimize kullanmak istiyorum.İnşallah o hayalimde gerçek olacak. Projelerim bu yönde…

-Peki size bir şey sormak istiyorum. Babanız kanserdi , Bu kanser hastalarına ayrıca annelerine babalarına ve çocuklarına bir destek verecek misiniz? Onlara bir konser yapacak mısınız?

+Tabi ki yaparım böyle bir teklif gelirse seve seve. Yani seve seve kabul ederim.Sosyal projelerin hepsinde yer alacağım .Teklif gelirse de değerlendireceğim inşallah.

-Bursa halkının sanata  ve radyoya bakış açısından bahseder misiniz?

+Bursa çok güzel bir şehir öncelikle  yemyeşil doğasıyla , insanların sıcaklığıyla,samimiyetiyle .Ben Bursa da doğdum ve Bursa’mı çok seviyorum. Memleketimizin her bir yeri çok güzel. Anadolu insanıyız biliyorsunuz. O yönde de sanata ve radyoya destekleri iyi.İyi görüyorum. Çünkü dedim ya Ben bu mesleğe başladığımda onların desteği ile bugünlere geldim. Çok gönül dostum var sadece Bursa dan değil.Memleketimin her bir yerinden Artvin Karadenizden tutun Edirne ,Tekirdağ’a  her bir bölgede gönül dostlarım var desteklerini de görüyorum. İyi ki varlar. O yüzden Bursa’mız da o anlamda çok iyi.

-Gençlere olan desteğinizden bahsedebilir misiniz?

+Gençleri yakaladık. Gençleri yakaladığım için de çok mutluyum. Yanımda Basın Danışmanımı tanıyorsunuz Furkan Aydın , o da stajyerimdi bende stajyerlik yaptı . sonrasında da

radyo programcılığında devam ediyor şu anda .Aynı zamanda basın danışmanı yaptım onu. Artık beraber yol alacağız inşallah.Onun gibi çok gençleri de yakaladık.Sağ olsunlar.

Gençler çok önemli çünkü neslimiz Osman bey.Destek vermek gerekiyor o anlamda.

-Ulusal kanallarda program yaptınız mı?

Ulusal kanallarda yapmadım. Bursa da Marmara Tv , Bursa Tv , daha önceki yıllarda yapmıştım. Şiirlere yolculuk programı ,Şiir kitabı olan Hocam la birlikte Muhsin Akkaş la birlikte Bursa Tv de yer aldım.Marmara Tv de yer aldım.Ama Ulusal kanallarda olmadık. Ama projelerimiz var . İnşallah bundan sonra .Şimdi Sanatçı kimliğimizle ulusal kanallarda da yer alacağız.

- Gelecek hedefleriniz neler?

+Gelecek hedeflerimiz az önce dile getirdiğim gibi , Radyo dj liğim devam edecek.Orası benim için çok kutsal bir aile.Benim için orası başka bir alem.Çok güzel bir aşk diyim.Sanata devam edeceğim.Sanat camiasına girdim.Ama iyiye ve güzele yürüyeceğiz.Güzel projelerimiz var,Az önce anlattığım gibi, Sosyal projelerimiz olacak. Kendi adıma da halka açık konserim olacak. Bayram Şenpınar’ın 40. Yıl gecesini yapacağız. İnşallah çok değerli üstatlar sanatçılar olacak.Kibariye,Güllü gibi Arif Şentürk gibi , Orhan Gencebay gibi Üstatlar yer alacak.Onun organizasyonunu da ben üstleneceğim.Orda da hem sahnemi yapacağım.Hem 40. Yıl gecesini söz verdiler çünkü.

-Nerede yapacaksınız, Bursa da mı?

+Bursa da yapacağız daha yeri belirlemedik.Eylül-Ekim gibi Okullar açıldıktan sonra .Çünkü çok güzel değerli sanatçılarda olacak.Organizasyonu da inşallah duyuracağız.Üstadımıza da söz verdiler

Zaten üstadımız kendi adına duayen ona destek için bütün sanatçılar onun gecesinde yer alacak.Benimde ona desteğim olacak o yönde .40. Yıl gecesinde buluşacağız Bursa halkıyla.Tabi şehirlerarası

da gelen olacak.Çünkü değerli sanatçılarımız olacak.Güzel projelerimiz var.İnşallah çok yakındada sizlerle paylaşacağız yavaş yavaş . Son olarak bu yolda bana manevi destek veren Salon Gamze yönetim kurulu Ahmet beye ve Salon Pırlantaya ,  bu süreçte her zaman yanımda olan Aileme ve Canım oğluma çok teşekkür ediyorum.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.