Hava Durumu

Pink Martini, Bursa'da sahneye çıktı

BURSA'da sahneye çıkan dünyaca ünlü müzik grubu Pink Martini, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2019 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2019 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Pink Martini, Bursa'da sahneye çıktı
 Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pink Martini grubu, dünya turnesi kapsamında Türkiye’deki hayranlarıyla buluşuyor. Ünlü müzik grubu, 21 Mayıs’ta son bulacak 6 şehirlik tur kapsamında ilk konserini dün gece Bursa’da verdi. Açıkhava Tiyatrosu’nda dinleyicilerinin karşısına çıkan grup, unutulmaz şarkılarını seslendirdi. Grup, son stüdyo albümü 'Je Dis Ouide'de de yer verdiği ‘Aşkım Bahardı’ şarkısının yanı sıra ‘Üsküdar’ şarkısını hayranlarıyla birlikte söyledi. 2 saat sahnede kalan Pink Martini’nin grup üyeleri, konserin sonunda ise hayranlarına teşekkür etti.

Konser öncesi Demirören Haber Ajansı’na konuşan grubun maestrosu Thomas Lauderdale ile vokalist China Forbes, Bursa’ya ilk kez geldiklerini söyledi. Türkiye'yi çok sevdiklerini belirten Thomas Lauderdale, "Türk şarkıları söyleyen çok nadir ABD’li gruplardan bir tanesiyiz. ‘Aşkın Bahardı’ ve ‘Üsküdar’ şarkılarını seslendiriyoruz. Bu bizi özel kılıyor. 19 yıldır konser veriyoruz, bir aşk gibi hikayemiz. Bizi Türk seyircisi bağrına bastığı için çok mutluyuz" dedi.

Lauderdale ayrıca Türk müzisyenlerden Zeki Müren ve Belkıs Özerener’i çok fazla dinlediğini belirterek, özellikle tercihinin 1960 ve 1970’li yılların Yeşilçam şarkıları olduğunu söyledi.

'BURADA BULUNMAKTAN ÇOK MUTLUYUM'

China Forbes ise, kentte güzel bir havanın olduğunu belirterek, "Türk hamamı masajı aldım, çok keyifliydi. Ben de Thomas’ın seçtiği şarkıları söylemeyi seviyorum. Ayrıca ipeği duydum. Konseri bırakıp, ipek için yollara düşeceğim. Buraya gelirken herkes şehrin yeşilliğinden bahsediyordu. Burada bulunmaktan ötürü çok mutluyum" diye konuştu.

Pink Martini grubu, 16 Mayıs'ta İstanbul’da, 17 Mayıs'ta İzmir’de, 18 Mayıs'ta Adana’da, 20 Mayıs'ta Ankara’da ve 21 Mayıs'ta Konya’da konser verecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.