Hava Durumu

Rapçi ‘Ezhel’ hakkında yeniden dava açıldı

Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla 23 Mayıs’ta tutuklanan ve 19 Haziran’da ilk duruşmada beraat eden ‘Ezhel’ ismiyle tanınan Rapçi Sercan İpekçioğlu hakkında yeniden dava açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2018 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2018 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Rapçi ‘Ezhel’ hakkında yeniden dava açıldı
 Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, uyuşturucu madde kullanımını özendirmeyle ilgili sosyal paylaşım sitelerinde yapılan paylaşımlardan hareketle Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca hazırlanan araştırma raporunda Ezhel rumuzunu kullanan şüpheli Sercan İpekçioğlu’nun ‘Şehrimin Tadı’ isimli şarkısında ‘bi cebimde kenevir tohumu, yanındaki viski ve votka ve Afgan var, hepsinin tadı nefis, yerim kafam düşer, tekrar, tekrar ot ister, canım ah, polisten kaçın, napsak şimdi, süpermarketten çalsak bişey, sosis ve salam’ şeklindeki sözleriyle, ‘Küvet’ ve ‘Alo’ şarkılarının bütünlüğü içinde uyuşturucu maddeyi özendirdiği kaydedildi.
Şüpheli İpekçioğlu’nun adresinde yapılan aramalarda herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmadığı belirtildi. Şüpheli Sercan İpekçioğlu ise ifadesinde, uyuşturucu madde kullanmadığını, 10 yıldır rap müzikle uğraştığını, yurt içinde ve yurt dışında konserler verdiğini söyledi. İpekçioğlu, şarkılarında uyuşturucu madde kullanımını özendirdiğinden bahisle söylendiği bildirilen cümlelerin sadece şarkısının kafiyesine uygun olan kelimeler olduğunu, uyuşturucu maddeye özendirme amacının olmadığını vurguladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.