Hava Durumu

“SAHİDEN” BURAY GELİYOR!

“İstersen” ve “Sen Sevda Mısın?” şarkılarının başarılarıyla; dijital platformlarda ve ulusal radyolarda zirveye yerleşen, ilk albümüyle hem müzik eleştirmenlerinin hem de dinleyicilerin takdirini kazanan ve bu başarısını aldığı “En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” ve “En İyi Şarkı” ödülleriyle perçinleyen Buray, merakla beklenen ikinci stüdyo albümünü dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
“SAHİDEN” BURAY GELİYOR!
 “1 Şişe Aşk” albümünün başarısından sonra heyecanla ikinci albümü “Sahiden” için Sezen Aksu’nun Kanlıca’daki stüdyosunda çalışmalara başlayan Buray’ın bu yeni albümünde 12 şarkı yer alıyor. Tüm şarkıların sözleri, ilk albümde olduğu gibi, Buray’ın “sihirli kalem” olarak nitelendirdiği Gözde Ançel’in imzasını taşırken, besteler de yine Gözde Ançel ve Buray ortaklığında yapıldı. İlk albümdeki geleneği bozmayan Buray, albümdeki tüm düzenlemeleri, aynı zamanda albümün müzik direktörlüğünü de üstlenen Bahadır Tanrıvermiş ile birlikte yaptı.

Albümde Buray, kendisi için çok özel bir yeri olan bir türküye de yer verdi. Sözleri Bülent Fevzioğlu, bestesi ise Buray’ın Kıbrıs’ta yaşayan ve Kıbrıs’ın sevilen müzisyenlerinden biri olan babası Turgay Salim’in imzasını taşıyan “Gül Goncalar” türküsü de Buray’ın yorumu ve düzenlemesiyle dinleyiciyle buluşuyor.

SÜRPRİZ İSİMLER “SAHİDEN” ALBÜMÜNDE!

 Müzik dünyasına adım attığı ilk günden bu yana hem dinleyicilerden hem de müzik dünyasından oldukça samimi ve büyük bir destek alan Buray’ı, “Sahiden” albümünde yine müzisyen dostları yalnız bırakmadı. Pop müziğin sevilen ismi Simge, “Deli Divane” şarkısında geri vokallerde yer alırken, Bahadır Tatlıöz ise “Kalbime Dokundu” şarkısında piyano başına geçti. Rubato grubundan Özer Arkun, çellosuyla “Günlerden Sonbahar” şarkısında yine dinleyicileri mest ederken, Fatih Ahıskalı ve Göksun Çavdar da enstrümanlarıyla albümün dokusuna katkı sağladı.

İŞARET DİLİYLE “AŞK MI LAZIM?”

Albümün ilk klibi ise sözleri Gözde Ançel, müziği Gözde Ançel ve Buray’ın ortak imzasını taşıyan “Aşk mı Lazım”a çekildi. Buray; ilk albümü “1 Şişe Aşk”ı yayımlandığı günden bu yana, işaret diliyle videolar çekip kendisine yollayan dinleyicilerine, bu klibiyle bir selam da yolladı. Hasan Kuyucu yönetmenliğinde çekilen klipte Gülsüm Tuzcu desteğiyle öğrendiği işaret diliyle şarkının ruhunu aktaran sanatçıya,  danslarıyla Merve Vural, bas gitarıyla Ceyda Köybaşıoğlu ve davulda Emrah Demiralp eşlik etti. Ümraniye Platoları’nda yaklaşık 16 saatte çekilen ve pozitif enerjisiyle dikkat çeken klibin sanat yönetmenliğini ise İlayda Kular üstlendi.

Türk pop müziğinin yükselen yıldızlarından Buray, ikinci albümü “Sahiden” ile 11 Kasım’da tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.