Hava Durumu

Şahinkayalı Öğrenciler Atamızın İzinde!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümü dolayısıyla muhteşem bir anma töreni düzenleyen Şahinkayalı öğrenciler, Atamızın izinden gittiklerini bir kez daha gururla gösterdiler.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2016 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Şahinkayalı Öğrenciler Atamızın İzinde!
 Atatürk'ün ilke ve inkılâplarının izinden yürüyen Şahinkayalı öğrenciler, Merkez Kampüs’te Ulu Önder’e yakışır bir anma töreni gerçekleştirdi. Kampüs bahçesinde saat 9’u 5 geçe saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anmada Atatürk büstüne çiçek bırakan öğrenciler O'nu saygı ve minnetle andılar. Büyük Sahne’de düzenlenen anma program çerçevesinde 1. sınıf öğrencileri ‘Mustafa Kemal’i Düşünüyorum’ adlı şiirle,  ’10 Kasım’ ve ‘Saat 9’u 5 Geçe’ isimli şarkıları seslendirerek izleyenleri duygulandırdı. Şahinkaya Hexagon 12. sınıf öğrencisi Tambi Asaad Cimuk, anma gününe ithafen icra ettiği piyano performansıyla büyük beğeni toplarken, 9 ve 10. sınıf öğrencilerinin seslendirdiği ‘Gençliğe Hitabe’ Orotoryosu dinleyenlerin tüylerini diken diken yaptı. 

 

BÜYÜK ALKIŞ ALDILAR 

Son olarak Müzik, Dans ve Drama Zümresi’nin hazırladığı Atatürk’ün anılarını dans ve drama performansı eşliğinde sahneye koyan öğrenciler performanslarıyla hayran bıraktılar. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.