Hava Durumu

Şarkıcı Simge Sağın 4 Yıllık Sevgilisinden Ayrıldı

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, yaklaşık dört senedir birlikte olduğu erkek arkadaşı Ozan Bayraşa ile ilişkilerini tükendiklerini için sonlandırdığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2018 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2018 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Şarkıcı Simge Sağın 4 Yıllık Sevgilisinden Ayrıldı
 Şarkıcı Simge Sağın, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ozan Bayraşa ile yollarını ayırdı.

"İKİMİZDE YORULUNCA MEDENİ ŞEKİLDE AYRILDIK"

Biten ilişkisi hakkında konuşan Sağın, "Tükendiği için bitti. Ozan'la 4 yıllık çok güzel bir ilişki yaşadık fakat dostluk çerçevesinde ilişkimizi sonlandırma kararı aldık. İkimiz de yorulduk ve medeni bir şekilde ayrıldık. Ayrılalı 1 hafta 10 gün kadar oldu.

"ENERJİMİ SAĞLIĞIMA VE İŞİME HARCAMAYA ÇALIŞIYORUM"

Enerjimi sağlığıma, işime harcamaya çalışıyorum. Herkes iyi olsun istiyorum, Ozan'ın da iyi olmasını istiyorum."

SİMGE SAĞIN KİMDİR?

Simge Sağın, 8 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul, Şişli'de doğmuştur. Muzisyen bir babanın kızı oluşu hayatının her anında müzikle iç içe büyümesine sebep oldu. 12 yasında gitar çalmaya ve besteler yapmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümünde öğrenim gördü.

Simge Sağın, öğrencilik sürecinde popüler müzik camiasında çalışmaya başlayan Simge, ilk profesyonel deneyimini Zeynep Dizdar orkestrasında kazandı. Daha sonrasında Gülşen'e 4, Yaşar Günaçgün'a 2 ve Serdar Ortaç'a 2 sene sahnede vokalist olarak eşlik etti.

2007 yılında başrollerinde Vahide Perçin, Talat Bulut, İlhan Şeşen'in oynadığı "Annem" adlı dizi için Kıraç ile düet yaptı. Süper FM'in jeneriği gibi sahne deneyimleri dışında pek çok jenerik ve dizi müziği çalışmasını seslendirdi.

Simge Sağın, Erdem Kınay prodüktörlüğündeki "Yeni Çıktı" adlı ilk albümünü 2011 yılında yayınladı. 2015 yılında "Miş Miş" adlı ilk teklisini çıkardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.