Hava Durumu

Selami Şahin, TEV yararına sahneye çıktı

SANATÇI Selami Şahin, Bursa'da Türkiye Eğitim Vakfı (TEV) yararına konser verdi. Konserde eskimeyen şarkılarını seslendiren Şahin, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2019 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2019 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Selami Şahin, TEV yararına sahneye çıktı
 Şarkıcı Selami Şahin, 'Eskimeyen Şarkılar’ konserlerinin dördüncü ayağında Bursa Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde sahneye çıktı. Şahin, sahnede, 70’lerden günümüze unutulmayan ‘Sana Merhaba Dedim’, ‘Tapılacak Kadınsın’, ‘Ya Seninle Ya Sensiz’, ‘Seninle Başım Dertte’ gibi şarkılarını seslendirdi. ‘Baştan Başa Sen’ adlı yeni albümünden de ‘Nerde Akşam, Orda Sabah’ şarkısını okuyan Selami Şahin’e sahnede dev bir orkestra eşlik etti. Bin 600 kişinin takip ettiği konserin, gelirinin bir kısmı ise TEV’e bağışlandı ve 23 Nisan’da okuyamayan çocuklara umut oldu.

'ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ'

TEV’in bu anlamlı gecesinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Selami Şahin, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, her zaman onların yanında olalım ve onlara sahip çıkalım, onları sevmek ibadet gibi benim için. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Atatürk’ümüzü sevgiyle ve saygıyla anıyoruz. O’nunla gurur duyuyoruz. Dünyaya gelmiş geçmiş en büyük lider Atatürk” dedi.

'200'E YAKIN HİT OLMUŞ ESERİM VAR'

200’e yakın hit olmuş eserinin bulunduğunu kaydeden Şahin, “Türkiye’de şarkılarımı okumayan sanatçı da kalmadı. 53 yıl oldu ünlendiğim süreç ve Selami Bey, ‘Bu şarkı da mı sizin?’ diyen çok kişi oluyor. Hangi şarkıyı dinlesek Selami Şahin diyorlar. Halkımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Kimseyi küçük görmem, anneler doğurdukça güzel sesler çıkacak. Gençler bizim geleceğimizdir, onların her zaman yanındayım” diye konuştu.

ZEKİ MÜREN İLE İLGİLİ ANISINI ANLATTI

Bursalı sanatçı Zeki Müren ile ilgili de bir anısını paylaşan Şahin, "Zeki Müren 30 şarkımı okudu. Bir gün beni evden aradı. 'Selamiciğim albüme gireceğim, sen olmazsan olmaz ve sen yönet. Bu akşam Maksim Gazinosu’na davetlisin. Çapkın olduğunu biliyorum, sevgilinle gel’ dedi. Ben de gittim. Hesap mümkün değil, Zeki Bey kızar diye almadılar. Çiçekleri okurken, bana sıra geldiğinde ‘Benim canım arkadaşım eskimeyen dostum’ dedi. Ben not ettim o kelimeyi. 2 gün zarfında beste yaptım. Aradım, ‘Size bir sürprizim var’ dedim. ‘Selamiciğim sakın bunu kimseye verme’ dedi ve albümün adı oldu. ‘Eskimeyen Dost’ şarkısı oradan ilham olarak çıkmıştı" ifadelerini kullandı.

Selami Şahin ayrıca, kendisinden talep edildiği takdirde, Milli takım için de beste yapabileceğini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.