Hava Durumu

Şener Şen'in Yeğeni Aslı Süme Efeoğlu'nu Adnan Oktar Evlendirmiş

Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda gözaltına alınan Şener Şen'in yeğeni Aslı Süme Efeoğlu'nun grup içinden biriyle evlendiği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Şener Şen'in Yeğeni Aslı Süme Efeoğlu'nu Adnan Oktar Evlendirmiş
 Adnan Oktar ve grubuna yönelik düzenlenen operasyonda yeni gelişmeler çıkmaya devam ediyor. Operasyonun ilk gününde Kandilli'deki villada gözaltına alınan Aslı Süme Efeoğlu'nun Oktar'ın grubundan biriyle evlilik yaptığı ortaya çıktı.

ADNAN OKTAR EVLENDİRMİŞ

 Uzun süredir Oktar'ın yanında yer aldığı öğrenilen Efeoğlu'nun, grup içinde evlilik yaptığı belirtildi. İddialara göre Aslı Süme Efeoğlu, Adnan Oktar'ın talimatı ile Oktar'ın önemli adamlarından Hakan Efeoğlu ile evlendirildi.

HAKAN EFEOĞLU POLİS TARAFINDAN ARANIYOR

Kara para aklama iddiasıyla 2 yıl önce başlatılan soruşturmada Adnan Oktar'ın aralarında bulunduğu 235 kişi hakkında gözaltı kararı çıkmış, 168'i gözaltına alınmıştı. Hakan Efeoğlu'nun da hakkında gözaltı kararı olduğu ve operasyon sırasında adresinde bulunamadığı öğrenildi. Oktar tarafından hukuk işlerinde görevlendirildiği, dilekçeler ve Adnan Oktar adına makaleler yazdığı öne sürülen Efeoğlu polis tarafından aranıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.