Hava Durumu

Serdar Ortaç: MS bana düğün hediyesi oldu

7. Büyük Ankara Festivali’nde sahneye çıkan Serdar Ortaç’tan müjdeli haber geldi. Bir süredir MS hastalığıyla boğuşan 2018’de baba olacağının müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2017 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2017 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Serdar Ortaç: MS bana düğün hediyesi oldu
 Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 7. Büyük Ankara Festivali’nde sahneye çıkan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, Ankaralılara muhteşem bir konser verdi.

Sahne performansı öncesinde soruları yanıtlayan Serdar Ortaç, “Hanımla anlaştık seneye çocuk yapacağız”diyerek 2018 yılında baba olacağının müjdesini de vermiş oldu. 'İLK KEZ 20 SENE ÖNCE ASKERDE ATAK GEÇİRMİŞTİM' 3 yıldır bebek özlemi çeken Serdar Ortaç sonunda eşini ikna ederek mutlu sona ulaştı. 2018 yılında bebek yapma kararı aldıklarının müjdesini veren Serdar Ortaç, yakalandığı MS hastalığının son durumu ve yeni albümü ile ilgili de konuştu.

MS’i yenmenin mümkün olmadığını ifade eden sanatçı, ”Hastalığın tedavisi henüz bulunmadı. Sanki kısmi felç geçirmiş gibi yürürken birden ayağım kesiliyor. İlk kez 20 sene önce askerde atak geçirmiştim. Yıllar sonra nikahta karımla imzaya giderken merdivende bir atak geldi. MS bana düğün hediyesi oldu” dedi.

KAYNAK:(POSTA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.