Hava Durumu

SERHAT’TAN GÖZ KAMAŞTIRAN MİLYONLUK ŞOV

Türk pop müziğinin dünyadaki temsilcisi Serhat, geçtiğimiz günlerde Chocolate Tour adlı şovunun dünya prömiyerini İstanbul'da gerçekleştirdi. Serhat’ın dünya standartlarındaki bu şovunun maliyetinin ise 1,5 Milyon TL olduğu açıklandı. 2014 yılında beri ekibinde yer alan 22 dansçısı ile, 11 muhteşem performansa imza atan Serhat, her şarkısında Dolce Gabbana’nın hazırladığı farklı kostümleri kullandı. Sanatçı ve 22 kişilik dans ekibi sahnede toplam 700 farklı kostüm kullanarak, bir rekora imza atarken, dünyaca ünlü dizi Game Of Thrones’u geride bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2018 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2018 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
SERHAT’TAN GÖZ KAMAŞTIRAN MİLYONLUK ŞOV
 Game Of Thrones’u Geride Bıraktı

Bütün dünyada büyük bir merakla izlenen Game Of Thrones dizisinin bir bölümünde 600 kostüm kullanılırken, Serhat’ın bir saat süren sahne şovunda; Madonna, Kylie Minogue, Katy Perry gibi pop ikonlarının da dansçıları olan ekip, 700 farklı kostüm ile sahne aldı.

Sosyal Medya Yıkıldı

Yakaladığı küresel başarılarla, uzun yıllardır yurt dışı pazarında ilgi odağı halinde bulunan Serhat’ın, Amerikalı efsane sanatçı Martha Wash’ın da konuk olduğu, İstanbul’daki ilk büyük konseri sosyal medyada çok ses getirirken, geceye katılanların paylaştığı videoları ise binlerce kişi izledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.