Hava Durumu

Survivor Nagihan boşanıyor

Eşinin çıplak fotoğraflarının çıkması üzerine boşanıp boşanmayacağı merak edilen Nagina Karadere, "Evet, boşanıyoruz. Eşim gitti boşanma davasını açtı. Artık kararımızı verdik" dedi

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Survivor Nagihan boşanıyor
 Eşi Uğur Gökçe'nin internete düşen çıplak fotoğraflarından sonra sık sık gündem olan Nagihan Karadere, eşinin kendisine boşanma davası açtığını söyledi.

İşte Nagihan ve eşi Uğur Gökçe'nin açıklamaları;

Ben eşimden boşanacağım diye herhangi bir açıklama yapmamama rağmen bazı gazetelerde bu tarz haberler çıktı. Eşim de bu haberleri okuyunca 'Nagihan boşanıyorsa ben de ondan boşanıyorum' açıklaması yaptı.

"EVET, BOŞANIYORUZ"

Biz artık bu defteri kapatma kararı aldık biz artık yollarımızı ayrıma kararı aldık. Bir asparagas haberin sonucunda biz evliliğimizi sonlandırma kararı aldık. Kızımız için en doğru kararı açıklamaya geldim buraya.

Evet, boşanıyoruz. Eşim gitti boşanma davasını açtı. Artık kararımızı verdik. Herkes kendi yoluna bakacak. Eşim bazı kişilerin bazı kanalların oyununa geldi, tuzağına düştü ve bu talihsiz açıklamayı yaptı. Söylediklerinden de dönemedi ve boşanma davası açtı.

"BANA SORMASI GEREKİRKEN..."

Hukuksal olarak eşimin arkasındayım benim eşimin arkasında durmaya devam edeceğim.En azından eşimden şunu beklerdim, o haberi gördükten sonra beni arayıp 'Nagihan böyle bir şey var mı?' diye bana sorması gerekirken, televizyona bağlanıp 'ben Nagihan'ı boşuyorum' demesi çok kötü oldu.

Şu an için zaten eşimle konuşamıyoruz kavga ediyoruz, olay farklı yerlere gidiyor. Eşimle koptuk, şu an biz zarar görüyoruz. Bu olaydan dolayı olmak çok zor.

"PASİF OLMAYI SEVMİYORUM"

Bizce en doğru karar boşanmak olacak yoksa bu şekilde sağlıklı karar alamıyoruz.İstiyor ki ben devamlı onun gözünün önünde olayım devamlı onunla ilgileneyim, ama böyle bir şey söz konusu değil, ekmeğimizin peşindeyiz. Ben pasif olmayı sevmiyorum, ben şu an bir şeyler yaptım. Kendimde o enerjiyi hissediyorum.

İş olayım ikinci planda kalsın istiyor, yapı gereği işimi de yapmak istiyorum.Yarışma sonra beklediğimden daha büyük tepkiler aldım. Daha çok adım duyuldu, Uğur belki bu yüzden geri planda durmamı istedi. Belki beklemiyordu benim bu kadar göz önünde olacağımı, yanlış anlamasın ama böyle oldu.

Ben spor yapıyor olsaydım da devamlı antrenmanlarda olacaktım, sporda olacaktım. Ben evliliğimizi bitirmeyelim diyorum, kızım için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Bu görüntü olayları değil de sonrasında yaşadıklarımız iletişim kopukluklarımıza neden oldu."

UĞUR GÖKÇE'DEN AÇIKLAMA;

"Bizim boşanma sebebimiz anlaşamamazlık. Ben hiçbir konuda pişman değilim, ortaya çıkan fotoğraflarla alakası yok boşanmamızın. Ben kendimden vazgeçtim de kızımı düşünüyorum, benim de hatam var. Çocuğumuz da babada kalacak. Biz bu konuda Nagihan'la anlaştık. Şu an Kartal Anadolu Adliyesi'ndeyim ve savcı ile birlikteyim.

"FOTOĞRAFLAR BANA AİT DEĞİL"

Şu an sosyal medya dolaşan fotoğraflara baktığınız zaman ben aldatmışım gibi görünüyor ama aslında tam tersidir. Burada mağdur olan aslında benimdir… Baş kısmı olarak o fotoğraflar benim ama aşağısı bana ait değil."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.