Hava Durumu

TASARIMLARIN GÜÇ BİRLİĞİ (özel haber)

Hatice Hanedar Yüksel ve Rahime Kankal Keskin güç birliği yaparak, kına,düğün,nişan,baby shower çalışmaları ve Haute Couture tasarımları ile Bursa’da kendini özel hisseden kadınlara hizmet vermeye başlamanın heyecanını yaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2017 21:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
TASARIMLARIN  GÜÇ BİRLİĞİ (özel haber)

Bursa’da tasarımlarıyla adını duyurmuş RHM Butik ve Hanedar Tasarımın birleşme heyecanına Gazete Bursa olarak tanık olduk.

Hatice hanım Rhm Butik Hanedar Tasarım birleşmesinde ilk adımı attınız, bu birleşimden bahseder misiniz?

-İlk olarak müşterilerimizin istediklerini gerçekleştirmeye, ürün vereceğiniz kızlarımızın kendilerini o an iyi hissettirecek modelleri, birlikte keşfederek en doğru tasarımlarla hayata geçirmeye çalışacağız.

Evlilik günü gelinlere kına gecesi çok özel olmalı diye düşünüyoruz ve bu unutulmaz geceyi en muhteşem görünmeleri için onları gerçekten neyin mutlu edeceğini bilmeleri gerekiyor. Ancak bu sayede kendilerine en uygun tasarımı Hanedar Organizasyon da seçebilirler ve onun  içinde kendilerini rahat hissetmeleri için özel çalışmalarımızla kendi tarzlarını en iyi yaşatabilecek ve vücutlarına en uygun modelleri seçmeleri için hizmet vereceğiz.

En doğal güzellik,kişinin kendini mutlu hissettiğindeki güzelliğidir.Biz işte bunu başarmaya çalışacağız.Tarzımız daha çok sade,sanatsal ve tamamen kişiye özel Haute Couture, kaliteyi ön planda tutan tasarımlar olacaktır.Piyasadan farkımız dikiş, kalıp ve kumaş kalitesiyle de ayrıcalık arzedeceğiz. Tasarımlarımız çoğu zaman tarihsel bir karakterden yada Osmanlı çizgilerini taşıyan bir akımdan ilham alınarak tasarlıyor, yani her birinin bu alanda Avrupa ya kadar uzanmak ve kendimizi özel hissetmek istiyorsanız tüm Bursalı kızlarımızı organizasyona bekliyoruz diye konuştu.

 

O.Çetin; Rahime hanım biraz kendinizden bahseder misiniz?

 

-Ben Dededen, babadan tekstilin içersindeyim.1994 devalüasyonu,2001 krizi gibi olaylar bizleri bir hayli yıprattı. Genç yaşta anlaşarak sorunsuz ayrıldığım evliliğimden sonra Vişne caddesinde ki atölyemde bir çok çeşit üzerine seri üretimlerde yaptım. Tekstilin mutfağından geliyorum.Kumaş kalitesi ve çeşidini karşıdan baktığımda bile anlayabilirim.Sonradan eşe dosta,kendime derken kendi tasarımlarımı dikerek beğeni aldım.Baktım ki dikmeye yetiştiremiyorum marka isimlerle,terzilerle de çalışmaya başladım.2 Yıldır Nilüfer,Özlüce de bulunan Arena AVM’nin birinci katında iş yerimde genelde kendi çizim tasarımlarım da olduğu abiye kıyafetlerden,günlük kıyafetlere,spor giyimden bayan için eşofmana,tesettür kıyafetlerinden bayanların kullanabileceği her alanda,her çeşidi bulunduruyorum.

 

O.Çetin: Çeşitli moda haftası ve sosyal sorumluluk projelerinde tasarımlarınızla dikkat çektiniz. Misyonunuz,vizyonunuz nedir?

 

-Dünya genelinde giyim sektörünün en nadide ve en değerli parçalarından olan abiye elbise,portföy modellerini geniş ürün çeşitliliği ile değerli müşterilerimize sunuyoruz.Birinci sınıf TSE belgeli ürünleri,fiyat garantisi ile satın alma imkanı sunarak yüzde yüz müşteri memnuniyet garantisi ile müşterilerimizin tüm özel günlerinde yanında oluyoruz.

 

O.Çetin: Rahime hanım, anladığım kadarı ile işinize o kadar önem verdiğinizi dükkanın dizaynı ile anlıyorum peki bunun için neler söylemek istersiniz?

 

-İşime o kadar değer veriyorum ki o kadar özeniyorum ki anlatamam. B              en işimi çok seviyorum. Sabah tan akşama kadar dükkanıma gelen müşterilerimle ilgilenir onların ihtiyaçları ne ise onları memnun etmek için elimden ne geliyorsa yaparım. Benim öncelikli hedefim müşteri memnuniyetidir.Müşterilerim genellikle bayan olduklarından ve bayanların da çok seçici oldukları için seçimleri çok zor ve en ince ayrıntısına kadar incelerler.Aldıkları ürünleri çok incelerler.Ben de onların bu isteklerini bildiğim için ürün seçimlerinde kendilerine yardımcı olmaya çalışıyorum.Yıl boyunca devam eden düğünler,her hafta sonu katılacağınız davetler için ne giyeceğim diyen bayanları,düğün,nişan,sünnet gibi davet ve organizasyonlarda şıklığına önem veren bayanları işletmeme sizlerin aracılığı ile davet ediyorum.Kimilerimiz yaşadığımız bölgede aradığımız modele ulaşamamakta,kimilerimiz ise iş yoğunluğundan mağaza mağaza  gezmeye fırsat bulamamaktayız.Binlerce abiye modeli arasından renge,bedene,dekoltesine,yaka tipine,tarzına,kol tipine,uzunluğuna ve fiyatına göre aramanızı ve daraltma imkanı sağlayarak hayalinizdeki abiye ye,istediğiniz her türlü kıyafete en uygun fiyatlarla kolayca dükkanımızda bulabilirsiniz’’ diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.