Hava Durumu

The Ritz-Carlton, İstanbul’dan alışveriş tutkunlarına özel hizmet

“The Ritz-Carlton, İstanbul”, 1-31 Temmuz tarihlerinde İstanbul Shopping Fest’i desteklemek amacıyla, alışveriş tutkunları için konaklamadan transfere, ikramlardan, fitness center, sauna kullanımlarına kadar ayrıcalıklı hizmetleri kapsayan özel bir paket hazırladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
The Ritz-Carlton, İstanbul’dan alışveriş tutkunlarına özel hizmet
 İstanbul’un zengin tarihi geçmişini, kültürünü, mutfağını alışveriş ve eğlenceyle buluşturan İstanbul Shopping Fest, 1-31 Temmuz tarihlerinde şehrin farklı noktalarında renkli etkinliklere, konserlere, yarışmalara ve çok özel defilelere sahne olacak. “The Ritz-Carlton, İstanbul” da İstanbul Shopping Fest’i desteklemek amacıyla alışveriş tutkunları için özel bir paket oluşturdu. Temmuz ayı boyunca geçerli olacak “The Ritz-Carlton, İstanbul Alışveriş Paketi” ile iki kişilik konaklamadan, havaalanı transferine kadar birçok hizmet sunulacak. Alışveriş dolu bir şehir kaçamağı yaşamak ve kendilerini ödüllendirmek isteyenler bu paketi tercih edebilecek.

İstanbul Shopping Fest’i yerli ve yabancı platformlarda desteklemek amacıyla oluşturulan “The Ritz-Carlton, İstanbul”un konaklamalı alışveriş paketine, havaalanı gidiş-dönüş transferi, Boğaz manzaralı odada 2 kişilik konaklama, Atelier Lounge’da 2 kişilik açık büfe kahvaltı, The Ritz-Carlton Spa’da fitness center ve sauna kullanımı, bir defaya mahsus iki kişilik 30 dakikalık ayak masajı ve alışveriş merkezlerine bedelsiz servis dahil.

“The Ritz-Carlton, İstanbul” şehrin merkezindeki konumu, alışveriş semtleri ve merkezlerine yakınlığı ile misafirlerine sofistike bir anlayış ile konaklama deneyimi sunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.