Hava Durumu

Türkün Holding ’ten ‘Huzur’ dolu iftar

Türkün Holding Sosyal Sorumluluk Topluluğu üyeleri ve holding çalışanları, Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Türkün Holding ’ten ‘Huzur’ dolu iftar
 Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde gerçekleştirilen iftara, holding bünyesindeki tüm firmaların yöneticileri ve topluluk üyeleri katıldı. Duygusal anların yaşandığı iftar programında, topluluk üyeleri ve holding çalışanları, yaşlılarla birlikte aynı sofrayı paylaştılar.
Aile sıcaklığında iftar yapmanın mutluluğunu yaşayan yaşlılar ise, kendilerini mübarek ramazan gününde unutmayan Türkün Holding’e ve topluluk üyelerine teşekkürlerini ileterek dua ettiler. Sosyal Sorumluluk Topluluğu Lideri Levent Kılıç, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, güzel bir ramazan akşamında huzurevi sakinleri ile iftar yemeğinde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek şunları söyledi:
“Bu bereket ve rahmet ayında büyüklerimizle iftarımızı yaptık. Bizlere sofralarını ve gönüllerini açtılar. . Ömürlerini toplum ve ülkesine hizmet vermeye adamış, genç  nesillerin daha rahat daha aydınlık yaşayabilmesi adına, onlara örnek olan yaşlılarımız, toplumumuzun en kutsal değerlerinden biridir. Bizler, yaşlılarına karşı hürmet ve saygıyı eksik etmeyen, onların ellerini öperek baş tacı eden bir geleneğin temsilcileriyiz. Dolayısıyla onları ziyaret etmenin, onlarla beraber olmanın, iftar açmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Türkün Holding olarak huzurevinde yaşayan yaşlılarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.”
Türkün Holding Türk Sanat Müziği Korosu, iftar yemeğinin ardından verdiği konserle huzurevi sakinlerinin kalplerine dokundu. İlahiler ve Türk Sanat Müziği’nin en seçkin şarkılarının seslendirildiği konserde, huzurevi sakinleri de hep birlikte tempo tutarak koroya eşlik etti. Etkinliğin sonunda, böylesi anlamlı bir etkinliği gerçekleştirdikleri için Türkün Holding’e Teşekkür Belgesi sunuldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.