Hava Durumu

Uedaş Ve Clk Uludağ Elektrik Ailesi İftarda Buluştu

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) ve CLK Uludağ Elektrik çalışanları geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Uedaş Ve Clk Uludağ Elektrik Ailesi İftarda Buluştu
 UEDAŞ ve CLK şirket mensupları aileleri ile birlikte Tavacı Recep Usta’da düzenlenen iftarda bir araya geldi. Uludağ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Mesut Efe, birlik ve beraberlik ayı olan ramazan ayında büyük bir aile olarak aynı masa etrafında oturmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Efe, zor ve meşakkatli bir iş kolunda hizmet verdiklerini belirterek başarının iyi bir aile düzeni ile bağlantılı olduğuna dikkat çekti. Efe, “İnsanların evlerine, iş yerlerine elektrik dağıtıp dünyalarını aydınlatıyoruz.

UEDAŞ olarak göreve geldiğimiz günden bu yana enerji konusunda önemli adımlar attık. Geçtiğimiz günlerde Enerji Bakanlığı tarafından yapılan ankette bizi Türkiye’deki en iyi ikinci elektrik dağıtım şirketi sırasına yer almamızı sağlayan çalışanlarımıza buradan çok teşekkür ediyorum. Biz birbirine kenetlenmiş ve başarıya odaklanmış büyük bir aileyiz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Geleneksel hale getirilen buluşmada birada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Efe, “Birlik ve beraberlik ayı olan mübarek ramazan ayında sizlerle beraber olmak çok güzel. Tüm çalışanlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Son zamanlarda artan terör olaylarına değinen Efe, ülkemizin içerisinde bulunduğu terör olaylarının biran önce son bulmasını dilerken, yaklaşan Kadir Gecesi’ni ve ramazan bayramını kutladı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.