Hava Durumu

Ünlü Yazar Sevim Ak Çocuklarla Buluştu

Ünlü çocuk edebiyatı yazarı Sevim Ak, Tea&Talk Yaşamdan Dersler Söyleşi Günleri kapsamında Şahinkayalı öğrencilerle bir araya gelerek keyifli paylaşımlarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Ünlü Yazar Sevim Ak Çocuklarla Buluştu

 Büyük Sahne’de düzenlenen söyleşilerde anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle buluşan başarılı çocuk yazarı Sevim Ak, yazma serüveninden eserlerine, kitap okuma alışkanlığından edebiyatın renkli dünyasına kadar birçok konudan söz etti. 29 yıllık yazarlık mesleğinde toplam 35 kitap yazdığını söyleyen Sevim Ak, çocukken duyduğu öyküleri unutmamak için yazmaya başladığını anlattı. Kimya mühendisliği eğitimi almasına rağmen üniversiteden sonra kendisini çocuklar için kitap yazarken bulduğunu ifade eden Sevim Ak, kitaplarında birlikte çalıştığı çocukların sorunlarından ilham aldığını belirtti. 

 KİTAPLARINI İMZALATMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR 

Öğrencilere yatmadan önce kitap okumayı alışkanlık haline getirmelerini tavsiye eden Sevim Ak, kitapların yaratıcılığa ve hayal dünyasına oldukça olumlu katkıları olduğunu vurguladı. Söyleşilerin ardından kitaplarını imzalayan yazara öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Etkinliğin sonunda Anaokulu ve İlkokul Müdürü Zeynep Acarkal, paylaşımlarından dolayı Sevim Ak’a çiçek ve plaket takdim ederek teşekkür etti.        

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.