Hava Durumu

Volkan Konak, Bursa'da sahneye çıktı

BURSA'da sahneye çıkan Türk Halk Müziği sanatçısı Volkan Konak, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2019 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2019 19:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Volkan Konak, Bursa'da sahneye çıktı
 Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Volkan Konak, dün gece Jolly Joker Bursa'da sahneye çıktı. Cem Karaca’nın 'Dadaloğlu’ şarkısı ile dinleyicilerini selamlayan Konak, kendine has yorumu ve tarzıyla seslendirdiği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattı. Volkan Konak, hüzünlü şarkılarının yanı sıra hareketli ve yöresel şarkılar da seslendirerek salonu dolduran yaklaşık 500 kişiyi coşturdu. Bazı dinleyiciler, Volkan Konak'ın Karadeniz şarkılarıyla horon oynadı. Ruhi Su’nun 'Ankara’nın Taşına Bak' adlı türküsünü dinleyicileriyle birlikte söyleyen Volkan Konak, seslendirdiği 'İzmir Marşı ile coşkuyu iyice artırdı.

Şarkı aralarında hayranlarına seslenen Volkan Konak, "Yaşam bize sunulmuş bir armağan. Çok da kısa sürüyor bu dünya, dolayısıyla keyfini çıkaralım bu hayatın. Şarkılara eşlik ederseniz çok da keyif alırsınız. Sanat hep barış ve sevgiden bahseder. Gelin insan öldürelim diye bir şiir var mıdır, yok. Banka dolandıran bir ressam var mı, yok. Biz hep güzellikten bahsediyoruz. Hiç kimsenin nüfus kağıdına bakmadan, bir tek gözlerine bakarız biz. Biz müziğe ve sanata çok inanıyoruz" dedi.

'TOPLUM KADINLARIN ELLERİ VE OMUZLARI ÜZERİNDE YÜKSELİR'

Türk toplumunda kadının önemine de dikkat çeken Volkan Konak, "Kadın bir kültürdür. Koca yürekli Mustafa Kemal önce kadını ayağa kaldırdı, topluluğu ayağa kaldırmak için. Toplum kadınların elleri ve omuzları üzerinde yükselir. Avrupa’da kadının seçme ve seçilme hakkı yokken, biz pilot yetiştiriyorduk. Fark bu. Türkiye’de kadın olmak zor zanaat" diye konuştu.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Volkan Konak, konserinin sonunda hayranlarına teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.