Hava Durumu

Yarınlara Geç Kalmadan" sahnede

Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi, Gemlik Kent Konseyi ve Asım Kocabıyık Yerleşkesi Tiyatro Topluluğu iş birliğiyle "Yarınlara Geç Kalmadan" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2016 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2016 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yarınlara Geç Kalmadan" sahnede

Halk Sağlığı Uzmanı İrfan Oğuz, Gemlik Asım Kocabıyık Kültür Merkezi'nde sahneye konulan oyun öncesi yaptığı konuşmada, gençliğin madde bağımlılığı ve uyuşturucu konusunda aydınlatılması, ailelerin ise çocuklarına sahip çıkması ve ilgilenmesine dikkati çekti.

Oğuz, "Madde kullanan herkes için bağımlı hale gelme riski eşittir. Kullanımı emniyetli bir bağımlılık maddesi yoktur" dedi.

Daha sonra Belgin Bilgin yönetmenliğinde sahnelenen oyunda, Asım Jokerbet Kocabıyık Yerleşkesi Tiyatro Topluluğundan Neslihan Yılmaz, Murad Tokuş, Osman Ataseven, Betül Aslan, Mehmet Ali Mamaağa, Tunahan Sapanca, Hande Kaya, Tuğçe Topuz, Said Başpınar, Merve Sarıca, Berk Kocaman, Engin Karlı, Çağrı Dede, Tuğçe Korkmaz, Sarp Çağlayan Kaya ve Çağlar Tunç yer aldı.

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, oyunun ardından Asım Kocabıyık Yerleşkesi Tiyatro Topluluğu oyuncularını tebrik ederek çiçek verdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.