Hava Durumu

Bursa gelişmeli

Yazının Giriş Tarihi: 05.10.2017 11:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.10.2017 11:20

Bursa'da yaşamanın kıymetini ve değerini herkes kesinlikle binmeli. Bursa sadece Türkiye'nin değil dünyanın en yaşanabilir kentlerinden biri olduğuna kesinlikle eminim. Gördüğüm onlarca ülke arasında her şeyiyle bir bütün olan her şeyin var olduğu önemli merkezlerden bir tanesidir Bursa. İşte bu nedenle Bursa geleceğe yön veren önemli şehirlerdendir. 

Dün gerçekleşen BALKANTÜRKSİAD toplantısında; 2013'ten bu yana ne kadar geliştiğini, teknolojiye ne kadar yatırım yaptığını Bursa Ticaret Odası Başkanı ayın İbrahim Burkay tarafından kamuoyu nasıl oldu.

Gördük ki 2013 yılından bu yana sadece kendi şehrine değil ülkesine ve dünyaya vizyon katan büyük katkılar gerçekleştirilmiş. Katkılara değinecek olursak; ar-ge yatırımları, istihdama katkı, yeni sanayileşme alanları, Milli Devlet projelerindeki Bursa sanayicilerinin varlığı gibi çok önemli sonuçlardır. Evet, İbrahim Burkay dönemi gerçekleşen bu çalışmalarla Bursa'nın gelişmesine önemli katkılar ortaya koyduğu yapılan BALKANTÜRKSİAD istişare toplantısında ortaya koymuştur. 

Daha Bursa için yapılması gereken çok önemli güzel adımlar var, bunlar içinde BALKANTÜRKSİAD önlerindeki Yüzyıllık planında gerçekleştirdiklerini istişare kurulunda dile getirdi. Bursa'nın önemli bir yükünü taşıdıklarını söylerken gururluydular. 

Bursalı yatırımcılar ve Sanayiciler Türkiye'nin 100 yıllık planına katkı sağlamanın yollarını aramalı ve daha farklı yapılarla istişareler yaparak ortak akıl çerçevesinde gelişme planları ortaya koymalılardır. 

Türkiye'deki yapılan ARGE çalışmalarına ek olarak dünya ile de bağı daha sağlamlaştırarak kutlu yürüyüşüne devam etmelidir.

Bursa gelişmeyi hak ediyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.