Hava Durumu

3.Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı.

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 3. Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Eğitimi tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2017 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2017 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
3.Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı.
 Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin “Yoğun Bakım Hemşireliği Uygulama Merkezi” olarak yetkilendirilmesinin ardından, üçüncüsü düzenlenen “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” tamamlandı.

Bursa, Yalova, Kocaeli  ve Muğla illeri özel ve kamu hastanelerinden 30 hemşirenin katıldığı ve 25 farklı eğitmen tarafından verilen 6 haftalık  eğitimin sertifika programı, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım  Hizmetleri Müdürü Gül İşlek, eğitmenler ve hastane çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Kurs süresince teorik derslerin yanı sıra yoğun bakım ünitelerinde klinik uygulamalara da yer verildi.

                                           

Düzenlenen sertifika programında konuşan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gül İşlek "Yoğun bakımda görev yapan temizlik personeli arkadaşlarımızdan, hemşirelerimize, sağlık memurlarımızdan, hekimlerimize kadar bütün arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla hizmet standardımızı yükseltmeye devam ediyoruz. Hastanemizde sağlık hizmeti sunarken aynı zamanda  eğitim faaliyetlerini de gerçekleştiriyoruz. Bakanlığımız yapılan bu eğitimlerle belli bir standart oluşturmayı  amaçlıyor. Tabip dışı sağlık  personeli olarak, daha deneyimli, bilgili ve tecrübeli olacağız. Hastanemizde düzenlemiş olduğumuz bu eğitim programından  iyi kazanımlarla  ayrılmış olmanızı temenni ediyorum ve hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın  ardından katılımcılara ve eğitimcilere belgeleri verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.