Hava Durumu

Kanser savaşçılarından el emeği ve göz nuru eserler

Sosyal sorumluluk çalışmalarına devam eden VM Medical Park Bursa Hastanesi, Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKO-DAY) ile el ele vererek anlamlı bir çalışmaya ev sahipliği yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2018 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kanser savaşçılarından el emeği ve göz nuru eserler
 VM Medical Park Bursa Hastanesi’nin girişinde, gönüllülük esasına dayalı faaliyet gösteren ONKO-DAY'ın, kanser tedavisiyle iyileşen hastaların atölyelerinde yaptıkları ve geliri kanser hastaları için kullanılacak hediyelik eşyalara yer verdiği satış standı yoğun ilgi gördü. İki gün için kurulan stantta kanserle savaşan hastaların ortaya çıkardığı el emeği ve göz nuru ürünler görücüye çıkarıldı. 
ONKO-DAY Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Önen, “Burada hem kanser tedavisi olan hastalarımıza ulaşmak, hem de diğer dernek çalışmalarımızı tanıtmak arzusundayız. Bursa’da 12 ev kapasiteli bir hasta konuk eviyle hastalarımıza hizmet ediyoruz. Hastanede sergilediğimiz ürünler rehabilitasyon çalışmasıdır. 2000 yılından beri faaliyeti süren atölyemizde sağlıklı gönüllüler, hastalar, hasta yakınları hep birlikte üretim yapmaktayız. Dolayısıyla bu ürünler, derneğin ve hasta konukevinin ayakta kalmasına vesile oluyor. O yüzden VM Medical Park Bursa’nın ev sahipliğine teşekkür ediyoruz. İnşallah giderek daha farklı çalışmalarla da bu iş birliğimizi yürütmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.