Hava Durumu

LÖSEV'DEN Sağlıklı Yaşam Yürüşü

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı tarafından hareketli yaşamın önemine dikkat çekmek amacıyla bu yıl 9.su düzenlenen Geleneksel LÖSEV Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’nde adımlar sağlık için atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2019 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2019 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
LÖSEV'DEN Sağlıklı Yaşam Yürüşü
 Bursa Merinos Parkı’nda düzenlenen yürüyüşte LÖSEV’e kayıtlı hastalar ve aileleri ile her yaştan LÖSEV gönüllüleri kansere karşı farkındalık yaratmak için beyaz tişörtleriyle yürüdü. “Sen de Kansere Dur de” sloganları eşliğinde sağlıklı yaşama dikkat çeken LÖSEV aileleri ve gönüllüleri, hareketli bir yaşamla kanserin önlenebilen bir hastalık olduğuna vurgu yaptı. Yürüyüşün ardından katılımcılar zumba, yoga gibi sportif faaliyetlerle eğlenceli bir gün geçirdi.



LÖSEV Bursa İl Koordinatör Yardımcısı Aslı Sakarya, “LÖSEV olarak amacımız sadece hastalarımıza yardım ulaştırmak değil kanserin önlenebilecek bir hastalık olduğunu da vurgulamak. Kanserden korunmamız için yapmamız gerekenlerin başında sağlıklı bir yaşam sürdürmek var. Sporu hayatımızdan eksik etmeden sağlıklı beslenerek kanser dahil bir çok hastalıktan kendimizi korumamız mümkün. Sağlıklı Yaşam Yürüyüşlerimizin bu yıl 9.sunu hayata geçirirken, istiyoruz ki gelecek yeni nesiller de sağlıklı yaşamı bir hayat tarzı haline getirsinler.” diye konuştu.
LÖSEV 9. Geleneksel Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü coşkuyla tamamlanırken, LÖSEV sağlıklı yaşama dikkat çeken çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.