Hava Durumu

MEDICABIL’İN SAĞLIK HİZMETLERİ SINIRLARI AŞIYOR

Bölgesinde sunmuş olduğu kaliteli sağlık hizmetleri ile öne çıkan ve ortopedi alanında uzmanlaşan Özel MEDICABIL Hastanesi, sağlık turizminde de bu avantajını kullanarak çevre ülkelere ulaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2018 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2018 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MEDICABIL’İN SAĞLIK HİZMETLERİ SINIRLARI AŞIYOR
 Irak’ın Kerbela şehrine düzenli ziyaretlerde bulunan Özel MEDICABIL Hastanesi ekibinden Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, bölgeye gerçekleştirdiği 2 günlük ziyaret sırasında Kerbela şehrindeki hastanede eklem şikayeti olan 60’a yakın hastanın muayenesini gerçekleştirdi.

Kerbela’da eklem şikâyeti olan hastaların ameliyatını da yapan Özel MEDICABIL Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, daha önceki ziyaretlerinde yaptığı ameliyatların sonucunu da değerlendirirken, hastalarından aldığı olumlu geri dönüşlerden memnuniyetini dile getirdi.

Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, son 5 yılda gerek Irak’ın çeşitli şehirlerinde, gerekse Iraklı hastaların Bursa’ya gelerek muayene ve tedavileri sonucu binden fazla hastayı sağlığına kavuştururken, bölgedeki birçok meslektaşıyla da bilgi paylaşımında bulundu.

Azerbaycan’dan sonra Irak, Suudi Arabistan ve Libya’da sürdürdüğü bu tür yurtdışı çalışmalarını önümüzdeki günlerde de devam ettireceğini sözlerine ekleyen Prof. Dr. Bilgen, “Ülkemizin sağlık hizmetleri konusundaki gösterdiği gelişme memnuniyet verici seviyededir” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.