Hava Durumu

Altın çocuklar gururlandırdı

Özel Osmangazi Okulları Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri, Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından bu yıl Sakarya’ da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndan 4 altın 1 bronz madalya ile döndü.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Altın çocuklar gururlandırdı

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun bu yıl Sakarya’da düzenlediği Şampiyonaya, Özel Osmangazi Okulları Gençlik ve Spor Kulübü’nden 16 lisanslı sporcu katıldı. 55 ilden yüzlerce sporcunun katıldığı Türkiye Kick Boks Şampiyonasına Özel Osmangazi Okulları Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri kazandıkları madalyalarla damga vurdu.

4 ALTIN 1 BRONZ

Türkiye Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde yarışan 16 Osmangazili sporcudan 5’i madalya kazandı.  27 kilo minikler kategorisinde Büşra Savaş, 37 kilo yıldızlar kategorisinde Yusuf Ziya Büküm, 32 kilo minikler kategorisinde Yağız Uçar, 37 kilo minikler kategorisinde Erhan Aydoğdu Türkiye 1’incisi olarak altın madalya kazandı. 69 kilo gençler kategorisinde yarışan Fatih Keskin ise Türkiye 3’üncüsü olarak göğüslediği bronz madalya sayesinde kulübün katıldığı her kategoriden madalya ile dönmesini sağladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.