Hava Durumu

Arda Turan Dönmeyecek

Barcelona'da forma giyen yıldız futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, oyuncusunun kış transfer döneminde kesinlikle Türkiye'ye dönmeyeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2017 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Arda Turan Dönmeyecek
 Adı Galatasaray ile anılan milli futbolcunun menajeri, transfer söylentilerine son noktayı koydu.

BARCELONA'DA GAYET MUTLU

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona forması giyen ve bu sezon İspanyol devinde şu ana kadar hiçbir resmi müsabakada forma şansı bulamayan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, oyuncusu hakkında çıkan transfer dedikodularına dair açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu için şu ana kadar kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini söyleyen Bulut, teklifler dahi olsa Arda Turan'ın Türkiye liginde oynamayı tercih etmeyeceğini ve kesinlikle Galatasaray'a transfer olma ihtimalinin gündemlerinde olmadığını belirtti.

OLURSA AVRUPA

Oyuncusunun Katalan kulübü ile 3 sezon daha sözleşmesi olduğunu ve kontratında 40 milyon euro tutarında bir serbest kalma bedelinin bulunduğunu söyledi. Menajer Bulut, "Arda bu sezon forma şansı bulamasa da Barcelona'da çok mutlu. Açıkçası kendisinin de ayrılmaya pek niyeti yok. Ama kış transfer döneminde Avrupa takımlarından transfer teklifi alırsak Barcelona kulübü ile masaya oturup Arda Turan'nın geleceği açısından bu transfer ihtimalini değerlendirebiliriz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.