Hava Durumu

Ata için koştular

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 81. Büyük Atatürk Koşusu kıran kırana geçti.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2016 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2016 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Ata için koştular

Çekirge Askeri Hastane önünden start alan organizasyonda sporcular, Heykel'e en kısa sürede ulaşabilmek için mücadele ettiler. 5 kilometrelik parkurda yapılan yarışta 175 sporcu mücadele ederken, kadınlarda Belkıs Mert, erkeklerde Levent Kuva birinci sırada yer aldı. Son yılların en yüksek katılımına sahne olan organizasyonda 140 erkek, 35 kadın sporcu dereceye girme mücadelesi verdi.

KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Çekirge Askeri Hastane önünde son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle yapılan saygı duruşunun ardından verilen startla başlayan yarışta kadınlarda Belkıs Mert 26.10'luk derecesiyle ilk sırayı alırken, Serap Yüksek 27.54'lük derecesiyle ikinci ve Medine Aslantaş da 28.11'lik derecesiyle üçüncü oldu. Levent Kuva'nın 17.08'lik derecesiyle birinci olduğu erkeklerde Ahmet Bayram 17.19'luk derecesiyle ikinci, Ercan Torun da 18.18'lik derecesiyle üçüncülük kürsüsüne çıktı. Kadınlarda ve erkeklerde Tofaş takım halinde zirvede yer alırken, erkeklerde ikinci Yıldırım Belediyespor, üçüncü ise Bursa AKUT oldu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.