Hava Durumu

Atıcılık Bursa'da nefes alacak

Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Bursa Olimpik Trap, Double Trap ve Skeet Atış Poligonu'nun açılışı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Amacımız 7'den 70'e tüm halkımız spor tesislerine yürüme mesafede ulaşabilmesi. Dünyada spor denilince ilk akla gelen kentlerden biri olmak için marka tesisleri kentimize kazandırıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Atıcılık Bursa'da nefes alacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Bursa Olimpik Trap, Double Trap ve Skeet Atış Poligonu, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın da katıldığı törenle hizmete açıldı. Başkanlığı döneminde Bursa'ya kazandırdığı spor tesisi sayısının 230'u aştığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, spor kenti hedefine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. İçişleri Bakanı Efkan Ala, Türkiye'nin bazı köşelerinde belediye başkanlarının çukur kazıp, arkalarına çocukları gönderdiğine atıfta bulunarak, Türkiye'nin bu sıcak gündem belediye başkanlığının nasıl yapılacağının Bursa'da en iyi şekilde gösterildiğini söyledi. Vali Münir Karaloğlu da yatırımlarla Bursa'nın spor altyapısı anlamında Türkiye'nin en iyi illerinden biri olduğunu vurguladı.

HEDEF SPOR KENTİ OLMAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Acemler'e yapılan yeni stadyum alanında bulunan tesisleri, daha modern ve uluslararası müsabakalara da ev sahipliği yapacak şekilde Görükle Kent Hali'nin yanındaki alana taşıdıklarını söyledi. Bursa'da belirledikleri hedeflerden birinin de ‘spor kenti' kimliği olduğunu hatırlatan Başkan Altepe, “Amacımız 7'den 70'e tüm halkımız spor tesislerine yürüme mesafede ulaşabilmesi. Dünyada spor denilince ilk akla gelen kentlerden biri olmak için marka tesisleri kentimize kazandırıyoruz” dedi. İçişleri Bakanı Efkan Ala da hizmet götürmek için halkın oylarını alarak göreve gelen belediye başkanlarının nasıl çalışacağının Bursa'da en iyi şekilde gösterildiğini söyledi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.