Hava Durumu

Başarısızlığa 'Geçit' yok

1.Amatör Ligi ekiplerinden Geçitspor, 2016-2017 futbol sezonu hazırlıklarına kendi tesislerinde teknik sorumlu Sait Kasapoğlu ve yardımcısı Serkan Yıldırım nezaretinde sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Başarısızlığa 'Geçit' yok
 Bu sezon 1.Amatör Lig'de mücedele verecek olan Geçitspor'da hedef süper amatör lige yükselmek olacak. Başkan Mehmet Ceylan ve yönetim kurulu takımı Sait Kasapoğlu ve yardımcısı Serkan Yıldırım'ı getirdi İlk etapta iç transferde kaptan Serkan Özli başta olmak üzere Yusuf Dede, Reşat Tarla, Kaan Kınalı ve Berkay Özenç ile yeniden anlaşırken, Dış transferde İsmetiye'den Taner Kahraman, Gemlikspor'dan Berkan Şen, Oğuz Ünal, Çiftehavuzlar'dan Fatih Erdoğan, Ömer Aslanoba, Milletspor'dan Gururcan Özmen, Tirilyespor'dan Dinçer Kasapoğlu ve Kemerçeşme Kanarya'dan Murat Bayatlı'yı renklerine kattı.

HEDEF SÜPER AMATÖR LİG

Yönetim kurulu olarak bu sezon bir üst lig olan Süper Amatör Ligi hedefleyen kadro kurduklarını ifade eden Başkan Mehmet Ceylan şunları söyledi. "Sportif direktörümüz Kamil Haker ve hocamız Sait Kasapoğlu'nun raporları ile önemli transferlere imza attığımıza inenıyorum. İskelet kadromuza kattığımız isimlerle lige damgasmızı vuracağız. Geçitspor olarak bu sezon centilmence, iyi futbol oynayarak taraflı ve tarafsız her kesimin beğenisini kazanacağız.Ben ve yönetim kurulu olarak teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır."dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.