Hava Durumu

Beşiktaş, Talisca'yı Bir Yıl Daha Kiralamak İstiyor

Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Talisca'yı bir sezon daha kiralık olarak takımda tutmak istiyor. Benfica'dan olumsuz bir yanıt gelmesi halinde sponsorlarla görüşmelere start verilecek.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2018 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2018 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Beşiktaş, Talisca'yı Bir Yıl Daha Kiralamak İstiyor
 Anderson Talisca'nın takımda kalması için Beşiktaş yönetimi seferberlik ilan etmiş durumda...

Takvim'in haberine göre; Geçtiğimiz gün Benfica yönetimiyle görüşme yapan fakat indirim talebine olumsuz yanıt alan Siyah- Beyazlılar pes etmedi. Talisca'yı mutlaka kadroda tutmak isteyen yönetim iki yeni formül üzerinde duruyor. Kısa sürede Benfica ile yeniden temasa geçilecek.

"1 SEZON DAHA BİZİMLE KALSIN"

Alınan bilgilere göre Beşiktaş ilk olarak yeni bir kiralama teklifi yapılacak. Benfica'nın kısa süre önce sözleşmesini 1 yıl daha uzattığı Brezilyalı yıldız için Portekiz kulübüne, "1 sezon daha bizimle Şampiyonlar Ligi'nde oynasın. Hem daha çok tecrübe kazansın hem de piyasası daha da artsın" denilecek.

2-3 ŞİRKETLE MASAYA OTURULACAK

Beşiktaş'a eğer bir kez daha olumsuz yanıt alırsa, Talisca'nın bonservisini almak için yeniden çalışmalar başlayacak. 21 milyon Euro'luk maliyetin altına girmesi çok zor olan Beşiktaş yönetimi sponsorlarla görüşecek. Başkan Fikret Orman'ın çok önemli 2-3 şirketle masaya oturacağı gelen bilgiler arasında.

Fotomaç'ın haberine göre ise; Beşiktaş - 8 Ocak'ta Talk Sport Radyosu; Liverpool'un Talisca için Benfica/Beşiktaş ortaklığına 40 milyon sterlin teklif edeceğini iddia etmişti. Talk Sport radyosunun o iddiası, önceki gün Ojogo gazetesi tarafından tekrarlandı. Bu da akıllara aynı gün Brezilya'dan Radyo Bandeirentes'nin gündeme getirdiği, Beşiktaş ile Benfica'nın Talisca'nın bonservisinde ortak olduğu iddiasını gündeme getirdi. Siyah-beyazlıların Brezilyalı oyuncunun haklarının %25'ine sahip olduğu ifade edildi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.