Hava Durumu

Bursa'nın spor adamları Kardelen'de biraraya geldi

Bursa'da amatör sporun gelişiminde önemli katkıları bulunan spor adamları, Hürriyetspor'un ev sahipliğinde bir araya geldi. Kardelen, Cardelion ve Yaylacık markaları ile kestane şekeri üreten İlka Şekerleme tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltıda, Hürriyetspor'a tribün ve halı saha sözü verildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa'nın spor adamları Kardelen'de biraraya geldi
  Hürriyetspor Kulübü Başkanı İhsan Dağlı ile 2. Başkan ve İlka Şekerleme Genel Müdürü Mümin Akgün'ün ev sahipliği yaptığı toplantıya, Bursa Büyükşehir Belediye spor Başkanvekili İlhan Satık, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF)  Onursal Başkanı Ayhan Barışıcı, BASKF Başkanı Osman Kılıç, BASKF eski Başkanı Cemal Vardar, Bursa İl Futbol Temsilcisi Mustafa Beşen, TFF Amatör Disiplin Kurulu Üyesi Rıza Tosunay ile Zorlu Tekstil Linens Mağazalar Bölge Müdürü İsmail Özsoy katıldı.

               
Hürriyetspor Başkanı İhsan Dağlı, toplantıda yaptığı konuşmada, Bursa'da amatör sporun yaygınlaşması ve gelişimi için emek veren isimleri , kendilerine rehber edindiklerini belirterek, hem Bursa'nın hem Hürriyetspor'un sportif alanda en iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını söyledi. İlka Şekerleme Genel Müdürü ve Hürriyetspor 2. Başkanı  Mümin Akgün de,  Bursa'yı amatör spor branşlarında üst düzeye taşıyan isimleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Akgün, "Bursa bugün amatör branşlarda sağladığı başarıyı, sporun emekçi insanlarına, kendini spora adamış değerli isimlere borçlu. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. 


FEDERASYONDAN HALI SAHA MÜJDESİ

                
Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç da, Hürriyetspor camiasına  uzun süredir bekledikleri tribün ve halı saha müjdesi verdi. Hürriyetsporu'un Adalet Mahallesi'ndeki tesislerine tribün yapılacağını  bildiren Kılıç, ayrıca Hürriyetspor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren futbol takımları için halı saha yapılacağını belirterek,  "Mahalle halkı ile bütünleşen bir kulübün artık halı sahası da olması gerekiyor. Bursa'da amatör kulüpler arasında ilk 10'da gösterebileceğim bir kulübün daha iyi yerlere gelmesi için gereken desteği vereceğiz" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.