Hava Durumu

Büyükşehir’in güreşçileri Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmeye hazırlanıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu güreşçiler, Ordu ilinde 14 Ocak’ta yapılacak Türkiye Şampiyonasında yeni formalarıyla Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmeye hazırlanıyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2017 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2017 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Büyükşehir’in güreşçileri Bursa’yı en iyi şekilde  temsil etmeye hazırlanıyor
 Tam kadro yola çıkacak Bursa ekibine başarı dileklerini ileten Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ,’’aralarında Avrupa,Dünya,Akdeniz oyunları ,Gençlik Olimpiyatları şampiyonlarımız var.Hepsi genç ve yetenekli.Her kiloda iddialıyız.Bu gençlerimiz Bursa’ya birçok madalya kazandırma hedefinde.Önümüzdeki aylarda yapılacak Uluslararası yarışlarda Avrupa Dünya ve Olimpiyat dereceleri bekliyoruz.Sporcularımıza ve hocalarımıza yürekten inanıyor ve güveniyoruz.’’ifadelerini kullandı.

EN SON BAŞKANLIK KUPASI

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün ev sahipliğinde Yıldırım’daki Mimar Sinan Spor Salonu’nda düzenlenen turnuva, heyecanlı anlara imzasını atmıştı. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreş takımının yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve Ankara TEDAŞ Spor Kulübü güreşçilerinin karşılaşmalarında yaklaşık 120 sporcu şampiyonluk için yarışmıştı. Karşılaşmalarda Bursa Büyükşehir 39 puanla takım olarak birinci olup başkanlık kupasını kazanmıştı. Oğulcan SARIŞEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.