Hava Durumu

Büyükşehir’in spor TIR’ı İnegöl’de

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü koordinatörlüğünde düzenlenen Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE) Spor TIR’ı İnegöl’de öğrencilerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2017 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2017 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Büyükşehir’in spor TIR’ı İnegöl’de
 MODEF Fuar alanı önünde düzenlenen etkinliğe, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlhan Sadık, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, bazı okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Programda konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "İnegöl sanayisiyle, mobilyasıyla, kaplıcasıyla, ayçiçeği ile köftesiyle meşhur olduğu gibi cıvıl cıvıl genç nüfusu ile beraberde bana göre spor organizasyonlarıyla da çok meşhur. Bu dinamizmi harekete geçirmek için İnegöl ve Büyükşehir belediyemizin katkıları var. En kötü günümüz böyle olsun” diye konuştu.
İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğunun gösterisinin ardından program, Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri kapsamında satranç ve masa tenisinde dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu. İnegöl Belediyesinin TÜRKSOY tarafından düzenlenen Türk Dünyası Kültür Başkenti açılış programı ve nevruz kutlamalarında 16 ülkeden gelen 22 ekip arasında halk danslarında 1’inci olan Belediye Halk Dansları Topluluğu gösterileri büyük ilgiyle izlenirken, öğrenciler yapılan çeşitli etkinliklerle eğlenceli dakikalar geçirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.