Hava Durumu

Dünya Kupası Belçika'ya gitti

Bursa'da düzenlenen 3 Bant Bilardo Dünya Kupası finalinde geçen yılın şampiyonu Hollandalı Dick Jaspers'ı yenen Belçikalı Frederic Caudron kupayı havaya kaldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2017 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2017 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Dünya Kupası Belçika'ya gitti
 Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Türkiye Bilardo Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilen '3 Bant Bilardo Dünya Kupası', Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) bir hafta boyunca heyecanlı anlara sahne oldu. Dünya Bilardo Birliği'nin (UMB) 2017 faaliyet takviminde yer alan turnuvaya 25 ülkeden 149 dünyaca ünlü sporcu katıldı. Bilardo severlerin yoğun ilgisine sahne olan şampiyonada final maçında ise Hollandalı Dick Jaspers ile Belçikalı Frederic Caudron karşılaştı.

YOĞUN İLGİYLE İZLENDİ

Geçen yıl da final oynayan bu ikilinin maçı yine yoğun bir ilgiyle izlendi. Belçikalı Frederic Caudron geçen yıl birinciliği kaptırdığı Hollandalı rakibi Dick Jaspers'ı 40 - 14 yenerek, bu yılın dünya şampiyonu oldu. '3 Bant Bilardo Dünya Kupası'nda Hollandalı Dick Jaspers ikinci olurken; Koreli Dong Kong Kang ile Fransız Jeremy Bury de 3.'lüğü paylaştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bu yıl da finale yakışan güzel bir karşılaşma oldu. Bursa'da sporu sevdirmeye devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.