Hava Durumu

Emre Aktaş İnegölspor'da

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, Diyarbakirsporlu Emre Aktaş’ı kadrosuna dahil etti. Deneyimli isim ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Emre Aktaş İnegölspor'da
 Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel, "Transferlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bugünde İnegölspor’da daha önce forvet mevkisinde oynamış Emre Aktaş kardeşimizle anlaştık. Kendisine ve İnegölsporumuza hayırlı olsun. İnşallah gollerini İnegölspor için atacak. Ondan çok şey bekliyoruz. Onunda bunun farkında olduğunu biliyoruz. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah bayrama kadar transferlerimizi bitireceğiz. 3 transfer daha düşünüyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bursaspor’dan 2-3 tane oyuncu talep ettik, verirlerse onları istiyoruz" dedi.

Yeniden İnegölspor’a dönen Emre Aktaş ise yaptığı açıklamada, "İnegölspor’da yıllar önce oynadım. O zaman Uşakspor şampiyon olmuştu, biz ikinci olmuştuk ve bu benim içimde hep yara kalmıştı. İnegölspor’da şampiyonluk yaşamak istiyordum her zaman. İnegölspor her zaman hedefi olan bir takım oldu. Ben buralıyım zaten. Buranın ne kadar büyük bir camia olduğunu biliyorum. Taraftarını tanıyorum, yöneticileri tanıyorum. Hedefi olduğunu da biliyorum. Hedefi olduğu için zaten İnegölspor’da oynamak istedim ve inşallah yarım kalan şampiyonluk hayalimi İnegölspor’da tamamlamak için geldim. İnşallah hep birlikte başaracağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Aktaş, kendisini bordo-beyazlı renklere bağlayan 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.