Hava Durumu

Enes Ünal geleceği hakkında konuştu

Twente forması giyen Enes Ünal gelecek sezon da takımda kalabileceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2017 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2017 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Enes Ünal geleceği hakkında konuştu
 Hollanda basınına açıklamalarda bulunan 19 yaşındaki golcü burada çok mutlu olduğunu söylerken, "Kalmak kesinlikle bir opsiyon. Kız arkadaşım burada mulu, Twente'de birçok arkadaşımız var. Stadyumdaki atmosfer harika. Ama sonuçta bonservisim Manchester City'de. Gelecek sezon nerede oynayacağımı %60-70 oranında onlar belirleyecek" ifadelerini kullandı. 

2015'te 3 milyon Euro bedelle Manchester City'nin yolunu tutan Enes daha sonra sırasıyla Genk ve NAC Breda'ya kiralanmıştı. Bu sezon ise Twente forması giyen milli oyuncu 22 maçta 11 gol 2 asistlik bir performans sergiledi. 

Ens bu hafta sonu Heerencen'e karşı aldıkları 1-0'lık galibiyette hakemi aldatıp penaltı kazandırmış ve gündeme oturmuştu.

Top alamamaktan şikayetçi!
Enes, De Telegraaf'a verdiği röportajda ise fazla top alamamaktan şikayet etti: 
"Koşular yapıyorum, boşa kaçıyorum ama top gelmiyor. Bu sinir bozucu. Daha fazla topla buluşmaya ihtiyacım var. Belki gol atamıyorum ama iyi işler yapıyoruz. 2-3 gol attıktan sonra hemen yıldız olduğumu söylemiyorum. Ben bir savaşçıyım, takım oyuncusuyum. Takımıma yardım etmek zorundayım. Son 20 dakika ölüyordum."

Yıldız oyuncu eğer bir gol daha atarsa Eredivisie'nin en golcü Türk oyuncusu sıralamasında Colin Kazım-Richards'ı yakalayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.