Hava Durumu

Fatih Camii İmamı: Bir Millet Kahramanını Ebediyete Yolcu Ediyoruz

Milli halterci Naim Süleymanoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde Fatih Camii İmamı "Cep Herkülü"nü, 'bir millet kahramanını ebediyete yolcu ediyoruz'dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2017 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Fatih Camii İmamı: Bir Millet Kahramanını Ebediyete Yolcu Ediyoruz
 Fatih Camii İmamı, efsane sporcu  Naim Süleymanoğlu'nu şu sözlerle sonsuzluğa uğurladı:

Bugün bir millet kahramanını ebediyete yolcu etmek üzere burada toplandık.  Naim Süleymanoğlu gerçekten bir millet kahramanıydı. O bileğindeki ve pazusundaki gücü yüreğindeki aşk, azim, iman ve heyecanla buluşturarak bu millete yüzlerce madalya armağan etmiş ve alanında dünya rekorları kırarak başımızın dik olmasına göğsümüzün kabarmasına vesile olmuş bir kahramandır.

'MİLLET ENERJİSİNİ HİSSEDEREK SAHNEYE ÇIKARDI'

Son zamanlarda yaşadığı hastalıkları, çektiği acıları inşallah onun ahirette de terfi-i derecatına vesile olmuştur. Biz şahidiz ki  Naim Süleymanoğlu milletimizin değerlerine gönülden inanan ve bu inançla arkasındaki millet enerjisini hissederek sahneye çıkan ve kaldırışını o aşkla yapan bir insandı.

Ve sonuna kadar da en üstün başarıyı muhafaza etti. Biz onu millet olarak gururla sevgiyle ebediyete yolcu ediyoruz.

Ve bu son görevimizi, ifa ettiğimiz sırada ona bir kere daha millet aşığı, millet sevdalısı, bayrak sevdalısı olduğuna hep birlikte şahitlik ediyoruz.

'O BİR MİLLET SEVDALISI'

Onun bir millet sevdalısı olduğuna ve onun bir kahraman olarak bu millete madalyalar kazandırdığına bu ülkeye madalyalar kazandırdığına şahitlik eder misiniz? Biz de şahitlik ediyoruz Allah-u teâla şahitliklerinizi kabul etsin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.