Hava Durumu

Fenerbahçe'de Sadettin Saran sürprizi

Fenerbahçe Kulübü Eski Yöneticisi Sadettin Saran, 7 yıl süren davayı kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Fenerbahçe'de Sadettin Saran sürprizi
 Aziz Yıldırım Yönetimi'nin kulüpten ihracını istediği Saran, açtığı davanın yargıtaysürecini de kazanarak üyelik hakkını yeniden aldı. Sadettin Saran bundan sonraki süreçte izleyeceği yolu açıkladı.

TSYD Genel Merkezi'nin yapımına destek olan ve tesislerin bugünkü açılışında konuşan Sadettin Saran şunları söyledi:

"Tüm itirazlara rağmen geri döndüm, herşeye rağmen davayı kazandım, evraklarım kulüpte ve resmileşmesini bekliyorum artık."

"Sayın Aziz Yıldırım yargıtay sonuçlanınca bırakacağım dedi. Ben de adayım. İnşallah sağlığımız ile ilgili bir sorun çıkmadığı sürece kongrede Fenerbahçe başkanlığına adayım."

"Ama Aziz Bey Ali Koç'u destekleyeceğini söylemişti, öyle olursa, Ali Koç bu yönetimin devamı olarak aday olacaksa , benim illa da aday olmuş olmak için aday olacağım diye bir şey yok. Ali Koç'u destekleriz. Ali Koç aday olmazsa da biz oluruz.

Fenerbahçe'nin transfere harcadığı paralar ve takımın başarı durumu üzerine sorulan bir soruya ise Sadettin Saran şu cevabı verdi:

"Transfer için harcanan bütçeleri düşündüğümüzde çok daha iyi durumda olması lazım takımın. Bu kadar para harcanmasına ve elimize geçen futbolculara baktığımızda şampiyonluğun en büyük adayıyız. Fenerbahçe'nin büyüklüğü taraftarından gelir, demek ki bir kırgınlıkları var ama başarı  geldikçe stad dolacaktır."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.