Hava Durumu

Fenerbahçe Sivasspor'a patladı!

Spor Toto Süper Lig 12. hafrta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u konuk etti. Sarı-Lacivertliler Roberto Soldado'nun 3 golle yıldızlaştığı karşılaşmada rakibini 4-1 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Fenerbahçe Sivasspor'a patladı!
 Süper Ligde Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u konuk etti. Son 3 haftada 3 galibiyet alan Fenerbahçe sahaya mutlak galibiyet parolasıı ile çıktı.

ETKİLİ BAŞLAYAN FENERBAHÇE OLDU

Yaşar Kemal Uğurlu'nun düdüğü ile başlayan karşılaşmada Sarı-Lacivertliler ilk dakikadan itibaren oyunu rakip yarı alana yıkmayı başardı. Valbuena'nın yokluğunda Guliano ile etkili olmaya çalışan Fenerbahçe ilk 10 dakikada yakaladığı iki fırsatı gole çeviremedi.

PERDEYİ DIRAR AÇTI

Aykut Kocaman'ın öğrencileri aradığı golü 31. dakikada buldu. Sol kanattan yapılan orta defansa da çarptı penaltı noktası üzerinde Dirar'ın önüne düştü. Yıldız futbolcu sağ ayağının içiyle düzgün bir vuruş yaptı ve zorlu mücadelede takımını 1-0 öne geçirdi.

SİVASSPOR TEHLİKELİ GELDİ

Karşılaşmanın ilk yarısında Fenerbahçe kalesinde aradığı pozisyonları üretmekte güçlük çeken Sivasspor en tehlikeli atağını 44. dakikada gerçekleştirdi. Ziya'nın sol kanattan nefis ortasına kale alanı içinde Hakan aynı güzellikte bir kafa vuruşu yaptı, top Volkan'ın bakışları arasında direğin hemen yanından dışarı gitti.

İlk yarının kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Fenerbahçe soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

İlk yarının son dakikasında net bir gol pozisyonundan yararlanamayan Sivassporikinci yarının hemen başında aradığı golü buldu. Defansın arkasına sarkan Bifouma yerden düzgün bir curuşla topu ağlara gönderdi ve durumu 1-1'e getirdi.

SOLDADO OYUNA GİRDİ, GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmanın 61. dakikasında Fenerbahçe çok entresan bir gole imza attı. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Skrtel'ın kafayla çevirdiği topa Josef röveşata vurmaya çalıştı. Başaramayınca Neustadter kafayı vurdu, direkten dönen topu bu kez Soldado nefis bir voleyle yakın mesafeden ağlara yolladı.

SİVASSPOR 10 KİŞİ KALDI

Sivasspor'da Bifouma 63. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

SOLDADO FENERBAHÇE'Yİ RAHATLATTI

Sivasspor'un 10 kişi kalmasından sonra oyunu rakip yarı alana yıkan Fenerbahçe 77. dakikada Soldado'nun attığı golle farkı ikiye çıkardı:3-1.

ROBERTO SOLDADO'DAN 20 DAKİKADA HAT-TRİCK!

Fenerbahçe'nin İspanyol yıldızı Roberto Soldado, Sivasspor karşısında durumu 4-1'e getiren golü kaydetti. Soldado bu golle beraber hat-trick yapmış oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.