Hava Durumu

Filenin Timsahları'ndan müthiş geri dönüş

Filenin Timsahları Bayanlar Voleybol 1.Lig A Grubu 22.haftasında grup ikincisi Manisa Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti. Timsahlar, 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 çevirerek müthiş bir geri dönüşe imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2017 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2017 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Filenin Timsahları'ndan müthiş geri dönüş
 Müthiş mücadeleyi yöneticiler Hakan Dinçtürk ve Sezer Sezgin de protokol tribününden takip etti.

Yaklaşık 1000 taraftarının desteği ile başlayan Bursaspor rakibin file üstündeki hakimiyetine engel olamadı ve ilk teknik molaya  8-4 geride girdi.  Setin ikinci bölümünde toparlanan Bursaspor ElenaMelis'in file üstü smaçları Emel Kaplan'ın da bloklarıyla üst üste sayılar aldı ve farkı kapattı. İkinci teknik molaya Manisa takımı 16-15 önde girdi. Setin ikinci bölümünde Elena ile servislerden sayı bulduk ve 18-18 eşitliği yakaladık. Bu dakikadan sonra manşetlerde zorlanan Bursaspor üst üste sayılar verdi ve 26 dakika süren ilk seti konuk ekip 25-21 kazandı.  

Mücadelenin ikinci seti karşılıklı alınan sayılarla başladı. Manisa ekibi Rivero Marin ile file üstünden sayılar bulurken Bursaspor Bahar ve Elena ile sayılar aldı. İlk teknik molaya konuk ekip 8-6 önde girdi. Setin ikinci bölümünde konuk ekip yabancı oyuncuları Bell ve Marin ile sayılar buldu ve ikinci teknik molaya 16-12 önde girdi.  Setin son bölümünde manşet almakta güçlük çeken Bursaspor 25 dakika süren ikinci seti 25-18 kaybetti.

Üçüncü sete Bursaspor çok iyi başladı. Elena ve Bahar ile bulduğu sayılarla ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Setin ikinci bölümünde Bell ve Tuğçe'nin sayılarıyla fark kapandı ancak Bursaspor ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi. Setin son bölümünde Elena, Bahar ve Melis ile sayılar bulan takım 28 dakika süren üçüncü seti 25-22 kazandı ve setlerde durumu 2-1'e getirdi.

Dördüncü periyoda iyi başladık Elena ve Melis ile sayılar bulan takım ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. İkinci bölümde de Elena, Bahar ve Melis'in sayılarıyla Bursaspor farkı açtı ve ikinci teknik molaya 16-8 önde girdi. Taraftarın müthiş desteğiyle son bölümde hata yapmayan bayanlar 28 dakika süren dördüncü seti 25-15 kazanarak maçı tie break setine taşıdı.  

Bayanlar bu seti de muhteşem oynadı. Melis, Elena ve Bahar ile sayılar bulduk ve 18 dakika süren son seti 15-11 maçı da 3-2 kazanmasını bildi.

Bursaspor Çarşamba günü deplasmanda Alaşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Baş Hakem: Zeki Bocutcu, Yrd: Serap Kuka

BURSASPOR: Dilara Dağyar, Melis Ece Yurtsever, Elen Litovchenko, Selin Yurtsever, Bahar Ekinci  (L:Müge Ocakçı,L: Meyra Beyhan, Selin Doğan, İrem Özgür,  Emel Kaplan, )

MANİSA BŞB: Yasemin Şahin, Rivero Marin, Tuğçe Atıcı, Gülbahar Akgül, Deniz Şurgun, Kather (L: Pelin Beydüz, Duygu Ertaş)

SETLER

1.Set: Bursaspor 21-25 Manisa Büyükşehir Belediyespor (26 Dk.) 
2.Set: Bursaspor 18-25 Manisa Büyükşehir Belediyespor (25 Dk.) 
3.Set: Bursaspor 25-22 Manisa Büyükşehir Belediyespor (28 Dk.)
4.Set: Bursaspor 25-15 Manisa Büyükşehir Belediyespor (25 Dk.)
5.Set: Bursaspor 15-11 Manisa Büyükşehir Belediyespor (18 DK.)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.