Hava Durumu

Galatasaray, Yurt Dışı Kampı İçin Yarın İsviçre'ye Gidecek

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, yurt dışı kampı için yarın İsviçre'ye gidecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Galatasaray, Yurt Dışı Kampı İçin Yarın İsviçre'ye Gidecek
 Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yurt dışında yapacağı kamp için yarın İsviçre'ye gidecek.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına 28 Haziran Perşembe günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim gözetiminde başladı. Sarı-kırmızılılar, kampın ilk gününde bu sezonun ilk transferini de açıkladı ve başarılı futbolcu Muğdat Çelik'i kadrosuna kattı. İstanbul'daki antrenmanlar 4 Temmuz Çarşamba'ya kadar sürdü.

TOLGA CİĞERCİ ANTRENMANA KATILMADI

Antrenmanlarda Rusya'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda milli takımlarında olan Fernando MusleraYounes Belhanda ile Yuto Nagatomo katılmadı. Ayrıca Tolga Ciğerci de sağ ayak baş parmağındaki ağrılarının devam ettiğini öne sürerek hiçbir antrenmanda yer almadı.

TAKIM 21 TEMMUZ'DA İSTANBUL'A DÖNECEK

Galatasaray, yarın saat 11.30'da özel bir uçuşla İsviçre'ye hareket edecek. Sarı-kırmızılılar, 16 Temmuz'a kadar Zürih'te çalışacak, daha sonra Montreux'ye geçerek kampın devam eden bölümünü 21 Temmuz Cumartesi gününe dek burada sürdürecek. Galatasaray, İsviçre kampında 13 Temmuz'da ismi daha sonra açıklanacak bir takımla, 18 Temmuz'da Hollanda ekibi PSV Eindhoven, 21 Temmuz'da da İspanyol Valencia takımı ile hazırlık maçı yapacak. Sarı-kırmızılılar, Valencia maçının ardından yurt dışı kampını bitirecek ve yeni sezon hazırlıkları sürdürülmek üzere aynı akşam İstanbul'a dönecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.