Hava Durumu

Göztepe, Yılmaz Vural'la yollarını ayırdı!

Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, Yılmaz Vural'la anlaşma sağlayamadı. Başkan Mehmet Sepil, Hamza Hamzaoğlu ve İbrahim Üzülmez'le görüşüyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2017 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2017 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Göztepe, Yılmaz Vural'la yollarını ayırdı!
 Sezonun bitimine 9 hafta kala takamın başına geçtiği Göztepe'yi önce play off'a, ardından Süper Lig'e çıkaran tecrübeli çalıştırıcı Yılmaz Vural ile bir haftadır süren görüşmede anlaşma sağlanamadığı bildirildi. Yılmaz Vural'ın talep ettiği ücretle yönetimin önerisi arasında büyük fark olduğu öğrenilirken, Başkan Mehmet Sepil'in yeni arayış içine girdiği kaydedildi.

KUTLAMALARA KATILMAYACAK

Günlerdir yönetimden haber bekleyen Vural'ın kulübün tavrından son derece rahatsız olduğu ifade edildi. Alaçatı'da tatilini sürdüren tecrübeli teknik adamın anlaşmanın gerçekleşmemesi yüzünden bugün yapılacak 92'nci kuruluş yıl dönümü kutlamalarına da katılmayacağı belirtildi.

ADAYLAR HAMZA HAMZAOĞLU VE İBRAHİM ÜZÜLMEZ

Bu arada sürekli, "Aklımda Yılmaz Vural'dan başka kimse yok" diyen Başkan Sepil'in Osmanlıspor'dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu ve son olarak Gaziantepspor'u çalıştıran İbrahim Üzülmez ile görüştüğü öne sürüldü. Bu görüşmelerden haberdar olan Yılmaz Vural'ın yakın çevresine, "Ben bu takımı şampiyon yaptım. Ancak çok bekletildim. Benim durumum henüz netleşmeden başka çalıştırıcılarla görüşmek doğru değil" diye dert yandığı ve Göztepe defterini kapattım" dediği kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.